Overtagelse

Branchenyt

Optimate overtager ERP-forretning af nordjysk IT-virksomhed

ERP-konsulentforretningen hos virksomheden Systemate er blevet overtaget af Optimate og skal give forretningen styrkede teknologiske kompetencer og understøtte en bredere kundeflade.

Branchenyt

Panalpina-storaktionær siger nej til DSV

Ernst Göhner Stiftung, der ejer omtrent 46 procent af aktierne i transportselskabet Panalpina, har meddelt, at man ikke støtter det bud på godt 26 milliarder kroner, som DSV indgav i midten af januar.

Branchenyt

Still overtager norsk distributør

Intralogistik-specialisten Still har overtaget den norske distributør Andersen Truck og styrker dermed sin position i Skandinavien.

Branchenyt

APM Terminals udvider i Sydeuropa og Sydamerika

A.P. Møller Mærsk-datterselskabet APM Terminals har overtaget et spansk terminalselskab. Opkøbet styrker firmaets position i både Sydeuropa og Latinamerika.

Branchenyt

Mitsui-Soko køber Prime Cargo

Japanske Mitsui-Soko Group har opkøbt logistikvirksomheden Prime Cargo.

Branchenyt

Logistikgiganten H.Essers overtager danske Neff

H.Essers opruster i Skandinavien og har opkøbt den danske logistikvirksomhed Neff, som har specialiseret sig i transportløsninger inden for den farmaceutiske industri, bioteksektoren og fødevareindustrien.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere