12.09.2016  |  Branchenyt

Still overtager norsk distributør

Intralogistik-specialisten Still har overtaget den norske distributør Andersen Truck og styrker dermed sin position i Skandinavien.

Det kører på skinner for intralogik-specialisten Still i øjeblikket. Virksomheden har netop opkøbt sit 22. datterselskab, den norske distributør Andersen Truck, og styrker således sin position i Skandinavien.

Med opkøbet overtager Still den eksisterende organisation, mens hensigten er at videreudvikle og udvide med yderligere investeringer.

”Opkøbet er i overensstemmelse med vores strategi om at udvide vores geografiske tilstedeværelse, og vi er glade for at sikre fortsat vækst på det norske marked. Hvis tendensen til elektrisk mobilitet forsat udvikler sig positivt, forventer vi også en betydelig vækst i el-truck-segmentet”, siger Henry Puhl, som er bestyrelsesformand hos Still.

Læs også: Pallestabler fra Still modtager designpris

Fremadrettet vil samtlige af virksomhedens selskaber og aktiviteter samles under navnet ’Still Norge’.

Den tidligere direktør for Still i Slovakiet, Market Juhas, er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for virksomheden.

- KLZ

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere