Lager

Lager & distribution

Manual vs. automated picking

As a business that fulfills and ships orders for customers, the picking process, are likely to consume more resources than any other area of the fulfillment operation. Every company has a picking process whether it is an organized or a routine based process. The question is; As you grow, will you be able to proceed using that process in order to meet the accuracy and delivery demands of the customers?

Indhold fra partner

Branchenyt

Indspark: Andersen Erhverv A/S' efterårskatalog ude nu

Branchenyt

Gratis webinar | Optimering af lager og supply chain med Slimstock

Tirsdag d.6 oktober afholder vi et gratis webinar, hvor du kan høre hvordan du kan skabe ekstra værdo fpr din virksomhed.

Indhold fra partner

Branchenyt

MG Real Estate lander Hobbii som lejer i det gigantiske Greve Distributions Center

Hobbii, der sælger garn og strikkerelaterede produkter online og i fysiske butikker, lejer sig ind på 10.000 kvadratmeter i Greve Distributions Center (GDC). Hobbii bliver dermed den anden lejer i det fremtidige 100.000 kvadratmeter store logistikcenter, GDC, som den internationale ejendomsudvikler MG Real Estate bygger. GDC huser allerede bilimportøren Interdan, der har lidt over 14.000 kvadratmeter lagerfaciliteter på ejendommen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Terberg trækker fra med ny terminaltraktor

Indhold fra partner

Lager & distribution

Dansk virksomhed lancerer ny komplet abonnementsløsning til håndterminaler

Komplet håndterminalløsning til lager, butik og servicefolk. Abonnementsmodel med fast månedlig ydelse, fuld tryghed og ingen uforudsete udgifter. Alt er samlet i en overskuelig pakke - og det er både hurtigt og enkelt at komme i gang.

Indhold fra partner

Innovation

Hurtigt flyt af varer fra mobil robot til stationært transportbånd

Wifi-afhængige tredjeparts setups, der bruges, når varer skal flyttes mellem mobile robotter og stationære transportbånd, kan skabe kostbare problemer i industrien, hvis wifi-netværket fejler. Derfor kan udviklingen af en trådløs løsning i form af GuardCom-systemet fra ROEQ reducere omkostninger og øge sikkerheden i forbindelse med intern transport.

Planlægning

Er tiden inde til at modernisere dit lager?

Det bliver mere og mere vanskeligt at håndtere ordrer manuelt, når antallet af varer overstiger en vis mængde. Dette er et tegn på at det er på tide at overveje en automatisering af lagerprocesserne.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Nethandel er med til at redde industrilokaler fra ledighed

Den gennemsnitlige lejepris per kvadratmeter for lokaler udbudt på Ejendomstorvet.dk er cirka tre procent højere end for ét år siden, men udbuddet af industrilokaler er ikke steget - også selvom udbuddet af butikslokaler er det. Det viser, at industrien kører i næsten normalt gear.

Lager & distribution

Nybegynderens overblik over de forskellige gaffeltruck typer

Sidste år blev der solgt mere end én million gaffeltrucks, så hvis du lige nu står og behøver sådan en, er du ikke alene.

Indhold fra partner

Branchenyt

Reitan Distribution A/S automatiserer logistikcenter i Horsens

Reitan Distribution A/S, et datterselskab til REMA 1000 A/S, underskriver 50 millioner euro-kontrakt med Dematic for at forbedre driftseffektiviteten, kundeoplevelsen og arbejdsvilkårene for deres medarbejdere.

Lager & distribution

WMS7 øger Av-Cables ordrekapacitet med over 40 procent til meget små omkostninger

Voldsom vækst i nethandlen stiller krav til webshops om at effektivisere for at sikre en høj kvalitet i logistikken og en kort leveringstid

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere