Lager

Lager & distribution

Optimér din drift med Mitsubishi's nye stå-ind stabler!

Mitsubishi Forklift Trucks løfter sløret for en ny generation af stå-ind stablere - Seks nye modeller fra 1,2 - 2,0 ton

Indhold fra partner

Lager & distribution

Innovativ teknologi aflaster lagermedarbejdere

Dachser har for første gang testet aktive exoskeletter i det daglige arbejde på et lager. Resultaterne er imponerende, så nu bliver teknologien taget i brug andre steder.

Lager & distribution

Linde-logistik sikrer nattesøvnen

N.C. Nielsen har leveret 58 Linde-maskiner til Hilding Anders Danmark, der er landets største leverandør af senge og madrasser. På fabrikken i nordvestjyske Hurup er Linde-flåden i fuld sving med at optimere logistikken på de interne linjer – og fra tidlig morgen til sen aften er Linde-maskinerne det uundværlige redskab til at holde den samlede produktion i gang.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Modernisering af lageret hos Semler Mobility

De gamle lagerreoler kunne ikke længere suppleres, og Claus Bøje Rasmussen ønskede et ensartet udtryk på lageret.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Ny udvidelse sender Kids-world op blandt Danmarks største AutoStore-robotlagre

Med en massiv udvidelse af sit robotlager får Kids-world Danmarks tredjestørste AutoStore-robotlager. Udvidelsen skal støtte virksomhedens ekspansionsplaner og ønsker om en fortsat stærk kundeoplevelse.

Indhold fra partner

Lager & distribution

LEMAN får intelligente Lithium-ION ladere

N.C. Nielsen er leverandør af logistikmaskiner til LEMAN, og nu har transportvirksomhedens afdeling i Taulov modtaget 11 fabriksnye Linde-maskiner med Lithium-ION batterier. Ankomsten af de nye maskiner indvarsler en ny tid hos LEMAN, hvor terminalerne fremover skal operere med intelligente ladesystemer med fokus på grøn energi.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere