Lager

Lager & distribution

Hvornår er vi klar til et dedikeret WMS? Vurder jer selv på rejsen fra excelark til automatisering

For rigtig mange virksomheder starter logistikstyringen i et excelark. Det går meget godt i starten, måske endda igennem længere tid, men pludselig begynder begrænsningerne at melde sig. Hvornår er det rette tidspunkt at erstatte excelarket med et Warehouse Management System (WMS)? Tag med på udviklingsrejsen her i artiklen – og se, om ikke du kan genkende jeres aktuelle situation.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Konecranes lancerer elektriske gaffeltruck

E-VER fra Konecranes er en splinterny tilføjelse til Ecolifting-serien fra Konecranes. Med en 100 % elektrisk drivlinje og de nyeste miljøeffektive funktioner er trucken lydløs og produktiv og har ingen direkte udledninger.

Indhold fra partner

Branchenyt

Stensdal Group indgår samarbejde med Andersen Erhverv

Andersen Erhverv har netop indgået samarbejde med Stensdal Group A/S om udlejning af ledige erhvervslejemål.

Indhold fra partner

Lager & distribution

DSV åbner self-storage-lager målrettet privatpersoner

I Valby åbner DSV sit første self-storage-lager. Virksomhedens mangeårige lagerekspertise bliver brugt på en ny måde, idet de målretter initiativet til privatpersoner. Konceptet skal gøre det endnu nemmere for kunder at opbevare deres ejendele.

Innovation

Hurtigt flyt af varer fra mobil robot til stationært transportbånd

Wifi-afhængige tredjeparts setups, der bruges, når varer skal flyttes mellem mobile robotter og stationære transportbånd, kan skabe kostbare problemer i industrien, hvis wifi-netværket fejler. Derfor kan udviklingen af en trådløs løsning i form af GuardCom-systemet fra ROEQ reducere omkostninger og øge sikkerheden i forbindelse med intern transport.

Planlægning

Er tiden inde til at modernisere dit lager?

Det bliver mere og mere vanskeligt at håndtere ordrer manuelt, når antallet af varer overstiger en vis mængde. Dette er et tegn på at det er på tide at overveje en automatisering af lagerprocesserne.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Robotter frigør 35 arbejdstimer om ugen på Novo-fabrik

Ved indkøbet af fem MiR500-robotter har Novo Nordisk frigjort 35 arbejdstimer om ugen uden at ændre layoutet på fabriksgulvet. Dermed har lagerarbejderne kunne udføre andet arbejde, der har højere værdi for virksomheden.

Lager & distribution

Dit lagerarbejde lettes med ny dobbelt-kvartpalleløfter

Danske Logitrans A/S har udviklet en kvartpalleløfter, der kan håndtere to kvartpaller samtidigt, ligesom den kan tage den bagerste kvartpalle på en EURO-palle. Det effektiviserer dit arbejde på lageret.

Branchenyt

Slim4 sikrer fortsat vækst hos ID Identity

ID Identity er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning. De står blandt andet bag nogle af markedets førende brands og derudover producerer de private label-artikler til virksomheder og detailkæder.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Manual vs. automated picking

As a business that fulfills and ships orders for customers, the picking process, are likely to consume more resources than any other area of the fulfillment operation. Every company has a picking process whether it is an organized or a routine based process. The question is; As you grow, will you be able to proceed using that process in order to meet the accuracy and delivery demands of the customers?

Indhold fra partner

Branchenyt

Indspark: Andersen Erhverv A/S' efterårskatalog ude nu

Branchenyt

Gratis webinar | Optimering af lager og supply chain med Slimstock

Tirsdag d.6 oktober afholder vi et gratis webinar, hvor du kan høre hvordan du kan skabe ekstra værdo fpr din virksomhed.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere