Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

Solidt halvårsresultat for Havnen ADP A/S

Med en samlet omsætningsfremgang på 8,6 procent svarende til 8,7 millioner danske kroner og et ekstraordinært godt resultat på 74,8 millioner kroner, som er 9,7 procent bedre end første halvår af 2022, leverer ADP et godt halvårsresultat.

Strategi & ledelse

Kulturarbejde i global virksomhed resulterer i kønsbalance i ledelsen

I den private sektor udgør kvinder kun 32 procent, og når det kommer til lederstillinger, er andelen endnu mindre med kun 23 procent kvinder. Hos den norske koncern, ITP Group, der har afdelinger både i Norge, Danmark, USA/Canada, Vietnam og Kina, er tallene anderledes med koncernens kønsfordeling på næsten 50/50 på ledelsesgangene.

Strategi & ledelse

Afgørende forskel at investere i medarbejdertrivsel

OJ Electronics har opnået stor tilfredshed blandt virksomhedens medarbejdere ved at investere strategisk i medarbejdertrivsel og arbejdsglæde. Gå-hjem-møder har givet værktøjer til at sikre den mentale robusthed og forebygge stress, ligesom elektronikvirksomheden fra Sønderborg tager ansvar for integrationen af deres mange internationale kollegaer.

Strategi & ledelse

Sådan er sammenhængen mellem din forsyningskæde og biodiversitet

Biodiversitet er stærkt på vej mod toppen af virksomheders agenda, og det gælder ikke mindst supply chain agendaen. Men hvorfor, hvad og hvordan gør du som supply chain leder? Læs her lidt inspiration til arbejdet fra en ekspert.

Strategi & ledelse

Større gennemsigtighed i forsyningskæden med Supply Chain Center

Vi gentager indlægget fra SCM-dagen 2023, når vi på dette webinar præsenterer dig for den nye løsning og nogle af de stærke værktøjer, der kan være med til at styrke modstandsdygtigheden i en virksomhed som jeres.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

10 nærgående spørgsmål til din risk management løsning

En del af den gode løsning i dit system til at håndtere risici i forsyningskæden består i funktionalitet i brugergrænsefladen. Men de vigtigste egenskaber ligger i backend. Her har du 10 nærgående spørgsmål, du kan bruge til at syreteste jeres nuværende eller kommende løsning.

Strategi & ledelse

43 varmepumpeanlæg reducerer energiudgifter med mindst 1 million kroner

Producent af frøbearbejdningsudstyr installerer avanceret og kompleks energiløsning og reducerer sit energiforbrug med knap 1100 Mwh om året. Med samordning af 43 forskellige varmepumpeanlæg i flere ældre bygninger var det ifølge installationsvirksomheden Bøttcher Fog A/S en kompleks og spændende opgave.

Strategi & ledelse

Konference sætter fokus på optimering af samarbejde og præstationer

Vejen til succes i elitesport og erhvervsliv går i langt højere grad, end man skulle tro, gennem nærvær, tillid og opmærksomhed i menneskelige relationer – det, man kalder ’high touch’. Aarhus Universitet samler humanistiske forskere og fremtrædende personligheder fra erhvervslivet, sporten og kulturens verden til konference den 26. september for at tale om, hvordan high touch kan fremme menneskers præstationer og skabe vinderkultur i organisationer.

Strategi & ledelse

Regeringen vil styrke erhvervslivet via topchefer

I en tid med geopolitiske spændinger har regeringen bedt en række topchefer og eksperter om input til at ruste dansk erhvervsliv. Det kommer til at foregå i et nyt Virksomhedsforum for globale risici.

Strategi & ledelse

Mindre bøvl med rapportering om bæredygtighed

EU kommissionen har offentliggjort kravene til virksomhedernes rapportering om bæredygtighed i form af de forordninger, der implementerer bæredygtighedsstanderne, de såkaldte ESRS-standarder. I forslaget er de vigtige lempelser for virksomhederne, som EU-Kommissionen havde med i deres tidligere forslag udsendt den 9. juni, fastholdt, og det får en positiv modtagelse af landets største erhvervsorganisation, DI.

Strategi & ledelse

Logistikvirksomhed øger omsætningen i Danmark og nabolande

I kølvandet på de seneste års rekordresultater præsterer Dachser-koncernens nordiske region et flot årsresultat. Årsrapporten for 2022 viser en omsætning på 1.630 millioner kroner og et resultat før skat på 101,1 millioner kroner. Logistikvirksomheden kan generelt fremvise øget omsætning fra selskaberne i Danmark, Sverige og Norge.

Strategi & ledelse

Fra europæisk virksomhed til global spiller

Teknologivirksomheden Element Logic fordoblede sin omsætning for andet år i træk i 2022. Det viser koncernens nyligt offentliggjorte 2022-regnskab. Også for Element Logic Danmark bød 2022 på markant vækst, og 2023 tegner lige så lovende.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere