Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

Forbrugere elsker convenience og derfor omni-channel

Danske kunder elsker at handle på nettet, men også at gå i gågaden. Mest afgørende for shopping-oplevelsen er convenience, og derfor er omni-channel et hit viser nye tal fra Dansk Erhvervs E-handelsanalyse.

Strategi & ledelse

Rekord mange ville deltage i Girls Day in Science – både piger og arrangører

Den landsdækkende kampagne Girls Day in Science inviterer én dag om året tusindvis af piger indenfor hos virksomheder og uddannelsesinstitutioner, så de kan få et indblik i en hverdag med arbejde i et STEM-fag. For få fastholder nemlig interessen i løbet af grundskolen og søger ind på STEM-uddannelser.

Strategi & ledelse

Erhvervsorganisationer giver regeringens klimakøreplan dumpekarakter

I sidste uge præsenterede regeringen sin klimakøreplan for at nå 70-procents-målsætningen i 2030. Men ifølge ITD og IDA er der for få konkrete tiltag på bordet – og perspektivet for, hvornår de kommer, er alt for langt. Det efterlader erhvervslivet famlende i blinde, mener de.

Strategi & ledelse

FREJA Transport & Logistics A/S styrker sin position i Norge med opkøb af Thoresen Transport AS

Pressemeddelelse: Den danske logistikoperatør FREJA Transport & Logistics A/S køber 80% af norske Thoresen Transport AS pr. 1. oktober 2021.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Virksomheder vil bygge modstandskraft ind i forsyningskæden

Syddanske virksomheder er i snit ikke blevet ramt hårdt af pandemien på deres supply chain præstationer, men krisen har skabt øget fokus på at skabe resiliens. De tre mest populære greb er multi-sourcing og tættere samarbejde med både leverandører og kunder - viser kvantitativ undersøgelse. Den viser også, at virksomhederne kan blive bedre til at søge ny viden om resiliens og omsætte den i praksis.

Strategi & ledelse

Efter 1 år: CHEP når vigtige milepæle i sin 2025-bæredygtighedsstrategi

Den globalt førende leverandør af forsyningskædeløsninger har formået at gøre sin egen drift CO2-neutral og lancerer samtidigt sin første palle fremstillet af 100 procent genanvendt plast. Ambitionen er en regenerativ fremtid.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Dansk møbelvirksomhed i rivende cirkulær udvikling

Mater ser ikke længere sig selv udelukkende som leverandør af møbler, men som en partner der på en gang kan løse dele af virksomheders affaldsproblem og levere designløsninger. Det er der tilsyneladende stort perspektiv i.

Strategi & ledelse

Mere guld til Toyota

Endnu en gang har Toyota Material Handling Danmark opnået guldstatus i EcoVadis certificerings-systemet. Dermed konsoliderer det danske selskab sin topposition blandt virksomheder med styr på organisationen

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

HVORDAN PERFORMER DIN SUPPLY CHAIN?

En effektiv forsyningskæde har afgørende betydning for leveringssikkerheden og din konkurrenceevne. Med grundig Supply Chain Management vil du opnå en langt bedre og mere effektiv forsyningskæde. Du undgår unødvendige udgifter forbundet med din Supply Chain, og du sikrer en effektiv levering hver gang.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Nøglen til mere bæredygtighed er leverandørsamarbejder og opfindsomhed

Den grønne omstilling er en topstrategisk indsats hos Nestlé og derved også for Birgitte Krenk, Head of Operations i Norden. Virksomheden har arbejdet systematisk med at reducere CO2 i mange år, og nu er tiden inde til at fokusere på det, der batter mest: Det innovative samarbejde med leverandører.

Strategi & ledelse

Forbrugere betaler gerne ekstra for klimavenlig levering

Selvom netbutikker anser klimavenlig levering og emballage som et voksende konkurrenceparameter, mener færre, at forbrugerne gider at betale ekstra for det. Men det er forkert, ifølge Dansk Erhvervs seneste e-handelsanalyse fra juli i år.

Strategi & ledelse

EU taksonomien for ansvarlige investeringer – ikke bare for finansnæringen

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere