Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

Hvad skal der til for at tiltrække talenter?

'War for talents’ er kampen om kvalificeret arbejdskraft. I langt de fleste brancher bliver det vanskeligere at besætte ledige stillinger. Især de specialiserede økonomi- og regnskabsprofiler er meget efterspurgte. Her er 3 behov der skal tænkes ind:

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Nu kommer der lovkrav om den ansvarlige forsyningskæde

EU barsler med et direktiv, der vil stille lovkrav til store virksomheders ansvarlighed og dokumentation. Det er en stor chance for de mange danske underleverandører, som leverer til større europæiske produktionsvirksomheder. Fordi det kan give et konkurrencemæssigt forspring. Bliv klogere på konference den 8. december.

Strategi & ledelse

Månedens udfordring: Bæredygtighed og fastholdelse af medarbejdere er topprioritet

Pandemien og Ukraine-krigen udfordrer COOP Logistik på forsyningssikkerheden. Men de største strukturelle og strategiske indsatsområder på både den korte og lange bane er bæredygtighed samt fastholdelse af medarbejdere.

Strategi & ledelse

Fra elev til leder på rekordtid

Selvom uddannelsen sagde “speditør” for både Stine Schade Engbjerg og Jens Pedersen, blev ansættelsen hos PostNord Logistics startskuddet til meget mere. Deres rejse tog dem vidt omkring, men de endte på toppen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Revisorer spiller afgørende rolle for bæredygtighed

EU er godt på vej til at blive en bæredygtig økonomi. Det nye EU-direktiv om bæredygtighedsrapportering (CSRD) er et vigtigt led i den omstilling, og her har revisorerne en afgørende rolle, lød det fra EU-kommissær Mairead McGuinness på FSR – danske revisorers årsmøde.

Strategi & ledelse

Gør ingen skade

Det kan synes simpelt. Al virksomhed – offentlig som privat - skal naturligvis sørge for ikke at gøre skade på sine omgivelser. Men sådan har det bare aldrig været. Før nu. Nu er der tegn på vilje til at sikre, at ’vi ikke gør skade’. Eller hvad? Professor Michael Lewis deler her lidt af sine refleksioner.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere