31.03.2021  |  Branchenyt

Adm. direktør for Frode Laursen giver stafetten videre

Logistik- og transportvirksomheden Frode Laursens mangeårige ejer Thorkil Andersen overlader den 1. april rollen som adm. direktør til direktør Thomas Corneliussen. I stedet bliver han bestyrelsesformand for virksomheden.

Den 1. april 2021 bliver Thorkil Andersen, 64, bestyrelsesformand for Frode Laursen A/S. Han trækker sig samtidig tilbage som adm. direktør fra virksomheden, som han siden 1988 har ejet og ledet.

”Frode Laursen har fyldt meget i mit liv, og vil fortsat gøre det. Nu får jeg en anden rolle som bestyrelsesformand, hvor jeg glæder mig til at følge Frode Laursen lidt mere på afstand og stadig tage del i den strategiske udvikling af virksomheden”, siger Thorkil Andersen i en pressemeddelelse.

Læs også: Blue Ocean Robotics modtager endnu en blåstempling med ”Verdens Mest Innovative” Top 10-placering

Ny adm. direktør bliver Thomas Mølschow Corneliussen på 55. Thomas Corneliussen er uddannet HD i Logistik, har en bred baggrund indenfor logistik og transport i Danmark og udlandet, og har de seneste fire år siddet i direktionen i Frode Laursen.

”Det er lidt specielt at tage over efter en stærk ejerleder, men vi har forberedt os grundigt og har en stor gensidig respekt og tillid opbygget gennem mange års samarbejde i koncernen. Desuden har vi med en ny, fremtidssikret struktur og styrkelse af den øvrige ledelse skabt en stærk platform for de kommende år, hvor kunderne vil komme endnu mere i fokus”, udtaler kommende adm. direktør Thomas Corneliussen.

Fremtiden står i udviklingens tegn

Thorkil Andersen, der har ejet og ledet Frode Laursen A/S siden 1988, forklarer valget af sin efterfølger: ”Med valget af Thomas Corneliussen vil vi fortsætte den positive udvikling i forhold til kunder, styrkelse af organisationen samt fokus på den grønne omstilling. Samtidig tilpasser vi virksomheden, så vi fremover yderligere kan styrke samarbejdet med vores kunder. Med Thomas sikrer vi kontinuitet for medarbejderne, fordi han har en dyb forståelse for virksomheden og dens værdigrundlag”.

Det er ikke første gang Thomas Corneliussen skal agere adm. direktør. Forud for hans stilling som direktør i Frode Laursen var han gennem 12 år adm. direktør i Skanol A/S -  en virksomhed, som er delvist ejet af Frode Laursen koncernen. Nu ser han frem til sin nye rolle.

Læs også: Coolshop styrker virksomheden med ny 25 procent-medejer

”Frode Laursen er en helt særlig virksomhed med stærke værdier og usædvanligt dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere i fem lande. Jeg glæder mig til at overtage ansvaret, og fortsætte den gode udvikling, som virksomheden er inde i. Strategien ligger fast, og vi har et stærkt grundlag for at udvikle Frode Laursen yderligere gennem de kommende år i et marked præget af hård konkurrence samt fokus på grøn omstilling og digitalisering”, afslutter han.

Bestyrelsen i Frode Laursen A/S fortsætter som hidtil bortset fra, at Thorkil Andersen indtræder som formand i stedet for Kim Frimer, der fortsætter som bestyrelsesmedlem. Kim Frimer fortsætter som formand for bestyrelsen i moderselskabet TA Logistics A/S.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere