Logistik

Branchenyt

ADP leverer historisk godt halvårsresultat

Havneselskabet fortsætter væksten og leverer for andet år i træk tocifrede vækstrater i omsætningen og et meget stærkt driftsresultat.

Branchenyt

Rhenus Warehousing Solutions køber den danske tredjepartslogistikudbyder DKI

Rhenus fortsætter sin vækst i Danmark ved at opkøbe DKI og udvide sin lagerkapacitet med knap 300.000 kvadratmeter.

Branchenyt

DFDS køber Lucey Transport Logistics LTD i Irland

DFDS har indgået en aftale om at købe Dublin-baserede Lucey Transport Logistics Ltd. Dette styrker yderligere DFDS’ logistikudbud og giver DFDS mulighed for at tilbyde mere omfattende indenlandske og internationale løsninger.

Branchenyt

Mærsk opkøber Martin Bencher Group for 450 millioner

Mærsk styrker sit udbud indenfor projektlogistik gennem et nyt opkøb af den danske specialist Martin Bencher Group.

Branchenyt

Mød Toyota på Transport Øst

Toyota Material Handling er nummer 1 verden som leverandør af gaffeltruck, lagerudstyr og logistikløsninger, og har Danmarks bredeste produktprogram.

Indhold fra partner

IT

Fremtidens lagerstruktur defineres af nye kundekrav

Med over 900 konsulenter dækker Implement Consulting Group bredt, hvilket giver kunden mulighed for at tage de rigtige logistiske beslutninger.

Indhold fra partner

Branchenyt

Regulatoriske benspænd bremser Maersks containerforretning

Sidste år meddelte Mærsk, at man ville frasælge Maersk Container Industry til kinesiske CIMC. Denne handel er nu opgivet på grund af bøvl med de regulatoriske myndigheder.

Branchenyt

Case: 50 år med genanvendelse af plast

I 50 år har Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager arbejdet med at genanvende plastik, og i lige så mange år har der stået Toyota på virksomhedens trucks.

Indhold fra partner

Branchenyt

Blue Water Shipping tager 256 kvm kontortilbygning i brug

Concept Living har netop opført en administrationsbygning på 256 kvm for logistikvirksomheden Blue Water Shipping. Bygningen er en tilbygning til virksomhedens eksisterende afdelingskontor i Padborg, og med den ny tilbygning har man derfor efterstræbt at matche det eksisterende byggeri.

Branchenyt

El som fremtidens bæredygtige energiform

Potentialet for at konvertere motordrevne truck over til el er stort og CO2-besparende.

Indhold fra partner

Branchenyt

Scan Global Logistics køber Sea-Air Logistics og styrker sin tilstedeværelse i Asien

Den globale logistikudbyder, Scan Global Logistics, øger sin tilstedeværelse i Kina og Hong Kong. Med virkning fra 5. juli 2022 bliver Sea-Air Logistics en del af den stadigt voksende SGL-familie. Opkøbet vil styrke virksomhedens allerede omfattende og årtier lange aktiviteter på det kinesiske fastland og i Hongkong. 

Lager & distribution

Terberg tester selvkørende terminaltraktor

Verden over bliver logistikken automatiseret og et stigende antal selvkørende AGV-maskiner finder indpas i en række forskellige virksomheder. Hidtil er dette for det meste foregået indendørs og på afgrænsede arealer i lukkede miljøer. Men nu har hollandske Terberg taget et stort teknologisk skridt fremad ved at teste en selvkørende terminaltraktor ude i et levende havnemiljø.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere