Logistik

Lager & distribution

Robotlager bliver motor på Helsams rejse mod yderligere vækst

Et robotlager med 40 robotter skal føre Helsam Gruppen op i logistikkens superliga og hjælpe Danmarks førende helsekostbrand til at kapre yderligere markedsandele på især e-handel.

Branchenyt

Aarhus Havn opnår solidt årsresultat på uroligt marked

Selvom 2021 var året, hvor de internationale forsyningskæder brød sammen, lykkedes det Aarhus Havn at realisere en omsætning på 288 millioner kroner svarende til en fremgang på 10 procent i forhold til året før.

E-handel

E-eksport sikrer virksomheder 171 procent bedre indtjening end andre

Mens danske virksomheder har godt gang i traditionel eksport, ser det anderledes ud for e-eksporten. Det viser tal fra Eurostat. Men for de virksomheder, som formår at skabe eksport gennem e-handel, er der gevinst på den anden side.

Branchenyt

Aalborgensisk væksteventyr: Logimatic IDS og Roima Intelligence slår sig sammen

Logimatic IDS A/S bliver en del af den finske Roima Intelligence gruppe. Logimatic IDS vil hermed danne basis for selskabet Roima Denmark, og sammen vil de to virksomheder opnå en nordeuropæisk førerposition som leverandør af softwareløsninger til logistik og Supply Chain.

Planlægning

Vigtig viden og involvering fører til succesfuld flytning

Service & Logistik på Herlev Hospital har i tæt samarbejde med Langebæk udviklet en model for indretning og implementering af briksystem (en two-bin Kanban løsning), hvormed depoter og skabe vellykket og tidsnok kunne fyldes op inden indflytningen i den nybyggede Fælles Akut Modtagelse på Herlev Hospital i juni 2021.

Indhold fra partner

Branchenyt

Mærsks næste opkøb: amerikanske Pilot Freight Services

Mærsk investerer yderligere i sine landfragts løsninger. Nu udvider logistikgiganten sine tilbud i Nordamerika med opkøbet af Pilot Freight Services.

Sourcing

Scan Global Logistics tilbyder kunderne at reducere deres luftfragtemissioner med op til 80% med bæredygtigt flybrændstof (SAF)

Behovet for at reducere udledninger fra luftfragt i forsyningskæden vokser hurtigere end nogensinde før. Som en del af sit udbud af CO2-reducerende initiativer har SGL udvidet sit samarbejde med Neste, verdens førende producent af bæredygtigt flybrændstof (SAF), for at give sine kunder en lav-emissionsløsning med potentiale til at reducere luftfragtudledninger med op til 80%*. Aftalen understøtter SGL's mål om at halvere sine emissioner inden 2030.

Indhold fra partner

Branchenyt

Carousel and DANX merger complete following approval by regulators

New Executive Team announced to support combined plan to grow rapidly across Europe

Indhold fra partner

SCM 4.0

AI-virksomhed vil effektivisere 10% af distributionscentre på få år

En kapitalindsprøjtning fra en række danske investorer skal ruste den danske virksomhed Sentispec til at effektivisere 10 procent af verdens distributionscentre inden for få år.

Strategi & ledelse

DHL-topchef: GS1-standarder vigtige i vaccineindsats

COVID-19 er stadig en stor udfordring for globale forsyningskæder, men på trods af bump på vejen knækkede verdens førende distributionsvirksomhed, DHL, distributionskoden blandt andet ved effektiv brug af standarder.

Indhold fra partner

SCM 4.0

En ny verden af Transport Logistics er ved at opstå hurtigt - grib mulighederne

AMCS Transport Management System: Designet til fuldt ud at automatisere planlægning, optimering og udførelse af dine transportoperationer

Indhold fra partner

Branchenyt

DSV præsenterer endnu et rekordresultat

I 2021 har DSV investeret i en ny vækststrategi såvel som den bæredygtige udvikling. Samtidig har virksomheden leveret rekordgode resultater på bundlinjen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere