Logistik

Branchenyt

Vælg servicepartner med omtanke: Dette skal du overveje!

Der er i dag et hav af muligheder af servicepartnere og leverandører inden for truckservice. At vælge den rette partner, der passer til dine behov, kan dog være en udfordring, da det kan være svært at få et klart overblik.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Har I brug for en sikkerhedsrådgiver?

Vidste du, at der er krav om, at din virksomhed har en sikkerhedsrådgiver tilknyttet, hvis I udfylder transportdokumenter, mærker, emballerer, læsser, aflæsser, sender eller transporterer farligt gods over den såkaldte “frimængde” (over 1.000 farepoints)?

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Onlineapoteket Apotea fremviser verdens første plukkerobotløsning integreret med AutoStore

Sveriges førende onlineapotek Apotea har valgt at automatisere sit lager yderligere gennem den effektive AutoStore-løsning fra Element Logic. For første gang på det svenske marked er den unikke eOperator plukkerobot fra Element Logic også inkluderet.

Indhold fra partner

Branchenyt

Bredana inviterer til gratis seminardag om Dynamics 365 og SCM d. 19. april

Det foregår onsdag d. 19. april i AI Innovation House i Vejle, når Bredana Axcite slår dørene op for en hel seminardag om, hvordan ERP-systemet Dynamics 365 FO kan bruges til at optimere forsyningskæden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Philipson Wine anbefaler nyt leveringskoncept med PostNord

Sikkerhed i mere end én forstand er nogle af de mange fordele, der følger med vores specialdesignede leveringskoncept af vin.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

“Always start with the goal in mind” - Durability and flexibility of highly dynamic logistics centers

For many years, Thomas Kerkenhoff was responsible for logistics at EDEKA Rhein-Ruhr Stiftung & Co. KG, with its network including the two highly automated distribution centers in Hamm and Oberhausen - and he is a man of clear words: “In order to operate a facility successfully and economically in the long-term, you need a very good team, both at your logistics partner and on site that is constantly working on the enhancement of the mechanical components and the software. But this only works if you also have a partner who has already implemented a large number of systems in the industry worldwide, and thus has extensive experience, know-how, and references.” Kerkenhoff knows what and who he is talking about. He has been a WITRON customer for more than 15 years.

Indhold fra partner

Branchenyt

First to Last Mile Optimization - Transform your Supply Chain to meet Consumer Demands

Today’s logistics teams are facing tough market conditions and incredible pressure to meet consumer demands.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Dine faciliteter – vores medarbejdere

Mens vores nabolande er langt fremme med en alternativ lagermodel, halter vi efter i Danmark. Det handler om de mange fordele ved at outsource sit lager - samtidig med, at man beholder den fulde kontrol over systemer og processer. Adm. direktør og ejer af Logistikkompagniet, Jan Dewald Hansen, runder 50 år den 13. maj. I mere end de 20 af dem har han arbejdet med fremtidens lagerdrift.

Indhold fra partner

Branchenyt

6 faktorer som påvirker dit valg af el-truck

Der er mange parametre at tage højde for, når du køber elektrisk gaffeltruck. Det er vigtigt at være bevidst om, at alle tilvalg medfører både fordele og ulemper. Det afgørende er at kaste lys på behov og konsekvenser af valg.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Lave vedligeholdelses-omkostninger og høj energieffektivitet sikrer DAN-doors stor ordre til nyt frostrumslager ved Exxit59

Om kort tid overdrages nøglerne til et spritnyt, state-of-the-art frostrumslager ved Vejle til den tyske transportgigant, Nagel-Group. Nagel-Group har gode erfaringer med DAN-doors’ løsninger fra deres logistikcentre i Tyskland, og det er særligt to ting, der har fået den tyske transportgigant til at pege på DAN-doors som dørleverandør til deres danske lokationer.

Indhold fra partner

Lager & distribution

DB Schenker sikrer kvalitet med Terberg BC

Sidst i 2021 åbnede DB Schenker deres nye logistikcenter i Taulov, som består af en kontor-bygning og en en cross docking-terminal på 8.000 kvm under tag – foruden 90.000 kvm kørearealer. Med 85 porte og en evig strøm af lastbiler er terminalen et vigtigt led i selskabets landtransporter i ind- og udland, hvor lastbilerne kan ramme over 430 europæiske lokationer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Toyota automatiserer lageret hos Kvik

En løsning med to førerløse truck fra Toyota Material Handling har optimeret en del af varehåndteringen på køkkenproducenten Kviks mellemvarelager.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere