21.06.2016  |  Branchenyt

BDO Danmark overtager konsulentfirma

Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO Danmark har overtaget konsulentfirmaet NewCore.

Som led i at være en one-stop rådgivningsvirksomhed overtager BDO Danmark nu konsulentfirmaet NewCore. Målet er at levere rådgivning, der fokuserer på at give kunderne gennemtænkte og optimerede helhedsløsninger, skriver BDO på sin hjemmeside.

Planen er, at to af partnerne fra NewCore, Jesper Thomsen og Einar Scholte, skal være partnere i BDO’s Advisory-afdeling.

”Deres erfaringer, netværk og stærke faglighed inden for blandt andet intelligent ledelse af arbejdet med virksomheders værdikæder styrker de ydelser, vi har i BDO: It- og kompetencestrategi samt implementerings- og effektiviseringsarbejdet”, lyder det fra John Bøgehus Pedersen, partner og chef for BDO Advisory. Han fortsætter:

Læs også: Deloitte overtager it-konsulenthuset Platon

”Erfaringerne viser, at top- og bundlinje kan styrkes med 5-20 procent inden for 24 måneder, når værdikæden i virksomheden får det rigtige strategiske fokus. NewCore har skabt markante resultater de seneste år, og vi ser frem til, at deres viden implementeres i vores fælles arbejde med eksisterende kunder såvel som med kommende”.

BDO skriver desuden, at man over en længere periode har arbejdet på at bringe NewCore ind i virksomheden.

Både Jesper Thomsen og Einar Scholte har hver især mere end 20 års erfaring som konsulenter på områder som sourcing, produktion og forsyningskæder, supply chain management og lean.

- KLZ

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere