Rådgivning

Branchenyt

Lindab bliver totalleverandør på port- og dørløsninger

For at kunne levere totalrådgivning inden for porte og døre, har Lindab ansat Jørgen Sabroe som Key Account Manager. Han skal blandt andet rådgive kunderne inden for brandsikkerhed, som der kommer større og større krav til.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Tag advokaten med på udebane

Der er flere gode grunde til at tage jeres danske advokat med, når I opererer internationalt, herunder uden for Danmark. Bl.a. bliver jeres risikostyring og den rådgivning I får mere omkostningseffektiv.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Indspark: Derfor bør en virksomhed have sine egne standardkontrakter

Strategi & ledelse

John Kornerup Bang forlader Mærsk

Med udgangen af juni siger Mærsk farvel til sin topklimarådgiver John Kornerup Bang. Ifølge rederiet har han - med succes - fuldført den opgave, han blev stillet, da koncernens bæredygtighedsafdeling blev nedlagt i december.

Innovation

Robotrådgivere trodser fabrikslukninger med innovativ løsning

Ved hjælp af virtual reality har Gain & Co tilsyneladende fundet en vej ud af coronakrisen. Med virtuelle fabriksbesøg vil firmaet holde gang i forretningen og undgå opbremsning af industriens planer for automatisering.

Branchenyt

BDO Danmark overtager konsulentfirma

Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO Danmark har overtaget konsulentfirmaet NewCore.

Branchenyt

Deloitte køber Syncronic og opruster sin supply chain-praksis

Med opkøbet af Syncronic styrker Deloitte sin konsulentforretning og tager et afgørende skridt mod at blive den førende supply chain-rådgiver i Danmark.

Indhold fra partner

IT

Tre områder, hvor Machine Learning kan skabe mere værdi til din CRM-indsats

Får du det optimale ud af din CRM-investering?

Indhold fra partner

Branchenyt

Når kontrakten bliver international

Når kontrakten bliver international, skal flere forhold tages i betragtning, så uhensigtsmæssige risici undgås. Det kræver rettidig håndtering, og at de nødvendige kompetencer er til rådighed.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

3D-print kræver praktisk rådgivning i øjenhøjde

3D-print er en væsentlig del af de nye Industri 4.0-teknologier, som små og mellemstore danske virksomheder med fordel kan kaste sig over. Men det kræver kompetenceudvikling, og det skal ske både praktisk og i øjenhøjde, hvis det skal batte noget.

Branchenyt

Transport- og logistikbranchen mangler innovation – men kvantespring i sigte

Tranport- og logistikbranchen er den branche, der beskæftiger sig mindst med innovation, viser undersøgelse fra PwC. Branchen vil dog meget snart komme efter det, lyder vurderingen.

Lager & distribution

EhubNordic fremmer dansk e-handel i Kina

Rådgivningsvirksomheden EhubNordic skal hjælpe danske virksomheder ind på det enorme, kinesiske onlinemarked.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere