Deloitte køber Syncronic og opruster sin supply chain-praksis

Med opkøbet af Syncronic styrker Deloitte sin konsulentforretning og tager et afgørende skridt mod at blive den førende supply chain-rådgiver i Danmark.

24.05.2021

Sponseret

Deloitte

Den verdensomspændende coronapandemi har accelereret den digitale transformation i erhvervslivet, og særligt efterspørgslen på de førende supply chain-løsninger er vokset markant som følge af det pres, de globale forsyningskæder har været under det seneste år. Deloitte opkøber derfor Syncronic, som igennem de seneste 15 år udviklet sig til en central rådgiver og implementeringspartner inden for førende supply chain-løsninger. Overtagelsen sker 1. juli 2021.

”Med opkøbet af Syncronic manifesterer vi vores ambitioner om at have den førende SAP- og supply chain-rådgivnings- og implementeringspraksis i såvel Danmark som resten af Norden,” siger Martin Søegaard, managing partner i Deloittes danske og nordiske konsulentforretning.

Syncronic har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at optimere deres forsyningskæder - blandt andet ved at gøre de forskellige led mere digitale samt anvende de nyeste SAP & Kinaxis-løsninger. Resultatet er en mere agil forretning og en hurtigere og sikrere måde at flytte varer fra det ene sted til det andet.

Martin Søegaard understreger, at opkøbet kommer efter længere dialog og grundigt forarbejde for at sikre, at såvel kultur som kompetencer passer sammen.

”For begge parter er det vigtigt, at der er det rigtige match, så deres stærke brand og identitet kan udvikle sig i Deloittes økosystem. Syncronic skal vækste og blomstre markant, men i vores have,” siger han.

Med over 30 konsulenter bliver Syncronic en del af Deloitte, Danmarks og verdens største konsulent- og revisionshus. Deloitte Danmark omsatte i 2019/2020 for 3,58 mia. kr. og har knap 3.000 medarbejdere.

Ambitiøse supply chain-transformationer

Lars Kissow, medstifter og CEO i Syncronic, ser et perfekt match mellem Deloitte og Syncronic og understreger, at Deloitte og Syncronic i forening kan hjælpe eksisterende og nye kunder med at optimere deres forretning, særligt inden for supply chain-området.

”Med Deloittes talentmasse, dybe kompetencer og globale netværk, er vi rustet til at bistå de mest ambitiøse forretningstransformationer, der finder sted lige nu, når virksomheder opbygger en moderne og robust digital forsyningskæde,” siger Lars Kissow og fortsætter:

”Sammen åbner der sig et væld af nye muligheder – vigtigst af alt for vores kunder. Det her er begyndelsen på et nyt spændende kapitel, og jeg ser frem til at hjælpe endnu flere virksomheder med digitale supply chain-transformationer.”

Fakta

Deloitte køber Syncronic for et tocifret millionbeløb. Salgsprisen offentliggøres ikke. Overtagelsen sker 1. juli 2021.

Syncronic er et centralt konsulentfirma inden for supply chain- samt SAP og Kinaxis-løsninger. Firmaet beskæftiger over 30 konsulenter og blev stiftet i 2006. Syncronic har både kontorer i Danmark og i Sverige og servicerer kunder i hele Norden.

Deloitte er Danmarks største konsulent- og revisionshus med en omsætning på ca. 3,58 mia. kr. i 2019/20. Deloitte Consulting er Danmarks største konsulentfirma med over 800 medarbejdere og en omsætning på over 1,2 mia. kr.

Kontakter 

Martin Søegaard, managing partner i Deloittes danske og nordiske konsulentforretning: 22202464 / msoegaard@deloitte.dk
Lars Kissow, medstifter og CEO i Syncronic: 29247447 / lki@syncronic.com
Johannes Nørgaard, presseansvarlig i Deloitte: 60863444 / jonoergaard@deloitte.dk

22.10.2022Deloitte

Sponseret

Join Deloitte’s Supply Chain Panel

19.11.2021Deloitte

Sponseret

Miljøet har brug for intelligent planlægning

06.09.2021Deloitte

Sponseret

Hvad er den største forandring ved implementering af Integrated Business Planning (IBP)?

23.06.2021Deloitte

Sponseret

Pressemeddelelse: Syncronic 23. juni 2021

27.05.2021Deloitte

Sponseret

S&OP er i forandring – velkommen til IBP

25.05.2021Deloitte

Sponseret

Vil du have faglig sparring og inspiration fra andre, som også arbejder med at udvikle S&OP processer i større virksomheder?