23.06.2021  |  Branchenyt

Pressemeddelelse: Syncronic 23. juni 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mathu fra Syncronic samler på DDMRP-certifikater

Som et alternativ til klassisk Material Requirement Planning (MRP) er mange danske virksomheder tiltrukket af Demand Driven MRP (DDMRP), som også i høj grad inddrager den dagsaktuelle efterspørgsel, når produktionen skal planlægges.

Men selvom DDMRP bliver stadigt mere populært, er det stadigt begrænset, hvor mange specialister, der findes på feltet i Danmark. Og at finde nogen med hele to DDMRP-certificeringer er ikke hverdagskost.

Ikke desto mindre er SCM-konsulent Mathu Thangaraj fra Syncronic både certificeret i DDMRP Leadership og DDMRP Planner.

Med de to certificeringer er Mathu nu i stand til at opstille, analysere og evaluere DDMRP koncepter på egen hånd eller sammen med resten af holdet af erfarne DDMRP-konsulenter hos Syncronic.

DDMRP-konceptet blev opfundet i USA men er i dag mest udbredt i lande som Holland, France, Italien og Brasilien – og i stigende grad i Danmark og Sverige.

“DDMRP øger sigtbarheden for planlæggere, så de kan træffe bedre beslutninger og mere præcist beregne behovet for kapacitet og lagerbeholdninger. Det giver en mindre stressende arbejdsdag sammenlignet med traditionelle MRP-scenarier,” siger Mathu Thangaraj from Syncronic.

Mathu er født og opvokset i Indien og lærte første gang Norden at kende, da han læste til ingeniør i Sverige, hvor han siden har arbejdet for blandt andet IBM og Kraft Food. I 2013 startede han i Syncronic i Brøndby som SAP SCM-konsulent.

“For at få en succesrig DDMRP-implementering er du nødt til at gøre det ud fra et solidt fundament. Det har jeg fået med disse certificeringer. De er meget brugbare,” fastslår Mathu Thangaraj.

Pressekontakt

Mikkel Buhelt, PR-rådgiver for Syncronic, 2021 3903, mikkel@pressoffice.dk

Mere fra Syncronic – a Deloitte business

Since 2006 Syncronic has established its reputation in the market with more than 30 consultants that understand your business and what creates value for you. We strategize supply chains for impact and provide the roadmap for change. We design and implement business processes that actually work together with your existing or new IT system. After becoming part of Deloitte, we strive to continue bri…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere