Opkøb

Branchenyt

Lineage Logistics gennemfører investering i køle- og frysedivision

Med sit opkøb af Claus Sørensens køle- og frysedivision styrker Lineage Logistics sin rolle som distributør af temperaturkontrollerede fødevarer i Danmark. Opkøbet sker et år efter Lineage er trådt ind på det nordiske marked.

Branchenyt

Mærsk frasælger sin containerproduktion som led i en større omlægning

Maersk Container Industry blev grundlagt af Mærsk i 1991, men bliver nu frasolgt til kinesiske CIMC, der er specialiseret i levering af logistisk udstyr. Salget er en del af rederiets omlægning af sin forretning med et større fokus på integrerede logistikløsninger til hele forsyningskæden.

IT

Descartes fremtidssikrer digitaliseringen i logistikbranchen ved at opkøbe Portrix

Descartes Systems Group har opkøbt den tyske logistiksoftwarevirksomhed Portrix Logistics Software. Med opkøbet styrker Descartes sin verdensledende position som leverandør af løsninger til logistikintensive virksomheder – og er med til at fremtidssikre logistikbranchens digitaliseringsrejse.

Indhold fra partner

Branchenyt

DSV Panalpina smider endelsen og skifter navn til DSV

Fra i onsdags skiftede DSV Panalpina A/S navn tilbage til dets tidligere navn DSV A/S. Det blev besluttet på en ekstraordinær generalforsamling af virksomhedens aktionærer.

Branchenyt

A. Flensborg køber TRANS-LIFT

Den 1. juli 2021 overtog A. Flensborg virksomheden TRANS-LIFT ApS og blev derved en af de førende producenter af elvogne til sygehuse, lufthavne, have & park, kommuner, handel og industri. Den nye konstellation skal blandet andet bidrage til den grønne omstilling.

Branchenyt

Strategisk opkøb samler tre fryseteknologier i én virksomhed

Danske ekspert inden for pladefryseteknologi, DSI Freezing Solutions A/S, skaber med opkøb af Cryogenic Equipment and Services NV (CES) og Dantech Freezing Systems A/S (Dantech) en ny global spiller med branchens bredeste produktprogram inden for industriel frysning, køling og varmebehandling af fødevarer.

Branchenyt

2BM køber Vision Management, og en komplet SAP-spiller er født

Efter opkøb af Vision Management, der især har specialiseret sig i løsninger til den offentlige sektor, er SAP-huset 2BM nu full-service provider af en komplet SAP-portefølje til både det private og offentlige marked.

Strategi & ledelse

FREJA Transport & Logistics A/S styrker sin position i Norge med opkøb af Thoresen Transport AS

Pressemeddelelse: Den danske logistikoperatør FREJA Transport & Logistics A/S køber 80% af norske Thoresen Transport AS pr. 1. oktober 2021.

Indhold fra partner

Branchenyt

Stor dansk transportfusion er en realitet

Hans Jensen Transport A/S har indgået aftale med J. Chr. Koldkur Transport A/S om overtagelse af samtlige aktiviteter i virksomheden. Med opkøbet fordobler Hans Jensen Transport sin flåde af biler, og en ny, stor aktør inden for tanktransport i Danmark etableres.

Branchenyt

Rockwell Automation udvider og opkøber Plex Systems

Rockwell Automation opkøber Plex Systems og udvider dermed sine industrielle cloud- softwaretilbud. Plex tilbyder én, multilejer SaaS-produktionsplatform, som kan anvendes i stor skala til både forsyningskæden og kvalitetsstyring i produktion.

Strategi & ledelse

Ovenpå opkøb leverer SDK FREJA stærkt årsresultat

Den nyligt sammenlagte virksomhed SDK FREJA har det bedste årsresultat nogensinde. Særligt i Norden og Holland er indtjeningen steget. I resten af verden følges der stille og roligt trop i takt med integrationen af de to virksomheder færdiggøres.

Branchenyt

Postnord optrapper på pakkeområdet med opkøb af Nærboks

PostNord har købt 100 procent af ejerskabet af selskabet bag Nærboks, der er et netværk af populære pakkebokse, som blev startet af PostNord og SwipBox i 2019. I netværket indgår cirka 2.550 pakkebokse spredt ud over hele landet, og handlen gør PostNord til eneejer af det mest omfattende netværk af pakkebokse i Danmark.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere