Opkøb

Branchenyt

Carousel Logistics annoncerer opkøb af Alltrans og styrker sin tilstedeværelse i Irland

Paneuropæiske specialist i kritisk servicelogistik, Carousel Logistics, en del af DANX Carousel Group, er glade for at annoncere opkøbet af irske full-service transport- og logistikvirksomhed, Alltrans. Opkøbet spiller en vigtig rolle i at styrke Carousels operation i Irland samt Vesteuropa og støtter DANX Carousel groups ambition om at blive den europæiske leder inden for tidskritisk In-night logistik.

Indhold fra partner

Branchenyt

Rhenus Warehousing Solutions køber den danske tredjepartslogistikudbyder DKI

Rhenus fortsætter sin vækst i Danmark ved at opkøbe DKI og udvide sin lagerkapacitet med knap 300.000 kvadratmeter.

Branchenyt

Körber acquires enVista’s omnichannel Enspire Commerce™ platform and global Freight Audit and Payment service

Acquisition moves Körber’s strategy forward to become the global supply chain software champion.

Indhold fra partner

Branchenyt

Lyngsoe Systems solgt til svensk kapitalfond

Softwarevirksomheden Lyngsoe Systems er blevet solgt til den svenske kapitalfond Accent Equity. Med aftalen er Lyngsoe Systems klar til næste etape på den vækstrejse, som virksomheden har været på siden 2014.

Branchenyt

DFDS køber Lucey Transport Logistics LTD i Irland

DFDS har indgået en aftale om at købe Dublin-baserede Lucey Transport Logistics Ltd. Dette styrker yderligere DFDS’ logistikudbud og giver DFDS mulighed for at tilbyde mere omfattende indenlandske og internationale løsninger.

Branchenyt

Mærsk opkøber Martin Bencher Group for 450 millioner

Mærsk styrker sit udbud indenfor projektlogistik gennem et nyt opkøb af den danske specialist Martin Bencher Group.

Branchenyt

Regulatoriske benspænd bremser Maersks containerforretning

Sidste år meddelte Mærsk, at man ville frasælge Maersk Container Industry til kinesiske CIMC. Denne handel er nu opgivet på grund af bøvl med de regulatoriske myndigheder.

Branchenyt

IFS køber Ultimo

Med opkøbet af Ultimo styrker IFS sine EAM-kompetencer betragteligt. IFS får tilført nye SaaS-løsninger, en stor kundedatabase samt et stærkt ekspertteam.

Branchenyt

UPS køber sundhedslogistikudbyder Bomi Group

UPS har annonceret planer om at erhverve Bomi Group, en multinational logistikudbyder i sundhedssektoren. Opkøbet vil tilføje temperaturkontrollerede faciliteter i 14 lande og næsten 3.000 højtuddannede Bomi Group-teammedlemmer til UPS Healthcare-netværket i Europa og Latinamerika.

Branchenyt

Idnet bliver en del af Lexit Group

Lexit-gruppen har indgået en aftale om køb af Idnet AB. Idnets ejere er alle med videre som aktionærer i Lexit Group. Lexit-koncernen vil efter overtagelsen have en årlig omsætning i omegnen af en milliard norske kroner med omkring 240 medarbejdere på tværs af Norge, Sverige og Danmark.

IT

EG afslutter købet af Ørn Software Holding

Softwarevirksomheden EG opkøber norske Ørn Software Holding.

Branchenyt

Scan Global Logistics køber Sea-Air Logistics og styrker sin tilstedeværelse i Asien

Den globale logistikudbyder, Scan Global Logistics, øger sin tilstedeværelse i Kina og Hong Kong. Med virkning fra 5. juli 2022 bliver Sea-Air Logistics en del af den stadigt voksende SGL-familie. Opkøbet vil styrke virksomhedens allerede omfattende og årtier lange aktiviteter på det kinesiske fastland og i Hongkong. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere