Opkøb

Branchenyt

Coolshop styrker virksomheden med ny 25 procent-medejer

Coolshop har skabt en markant vækst de seneste år. Ledelsen har gennem et stykke tid ønsket at styrke virksomheden for succesfuldt at udvide til nye europæiske markeder. Derfor er virksomheden begejstret over at kunne meddele, at Brightfolk A/S, der er et investeringsselskab ejet af Heartland, overtager 25 procent af Coolshop.

Lager & distribution

Opkøb styrker Bruynzeel Storage Systems’ position på amerikanske marked

Bruynzeel Storage Systems er førende indenfor mobile opbevaringssystemer i Europa. Men det amerikanske marked er verdens største, og derfor vil virksomheden nu styrke sin position. Derfor opkøber Bruynzeel distributøren RDT Concepts, der har en særlig stærk position i Midtvesten.

Branchenyt

Descartes styrker sin position inden for e-handel – opkøber ShipTrack

Descartes Systems Group har opkøbt den canadiske virksomhed ShipTrack, der leverer løsninger med fokus på last mile-levering til e-handelsbranchen. Gennem opkøbet styrker Descartes sit udbud af løsninger til logistikintensive virksomheder.

Indhold fra partner

Branchenyt

DANX opkøber specialist i tidskritiske logistikløsninger

Source Logistics A/S er blevet opkøbt af DANX, og vil betyde en forstærkning af DANX’s produktportefølje.

Branchenyt

Descartes styrker sit e-handelstilbud – erhverver Peoplevox

Descartes, leverandør af softwareløsninger til logistikintensive virksomheder, erhverver den britiske virksomhed Peoplevox, som blandt andet tilbyder skybaseret eWMS til e-handelsvirksomheder. Med erhvervelsen styrker Descartes sin portefølje af e-handelsløsninger.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Opkøb af logistikvirksomheder skal styrke DFDS’s europæiske tilstedeværelse

Som led i en strategi, der skal videreudvikle og ekspandere selskabets logistiske netværk i Europa, har rederiet DFDS opkøbt to internationale logistikvirksomheder henholdsvis Holland og Finland.

Branchenyt

FREJA opkøber TL Trans i Finland

FREJA Transport & Logistics Oy, med hovedsæde i Turku, Finland, har opkøbt transportvirksomheden TL Trans, som har specialiseret sig i temperaturstyrede transportløsninger.

Indhold fra partner

Branchenyt

Optimate bliver del af belgiske 9altitudes

Konsulenthuset 9alititudes vil fremover have danske Optimate, som en del af sin virksomhed. De mulige synergier imellem selskaberne på både det teknologiske og kompetencemæssige plan er blandt bevæggrundene for opkøbet.

Branchenyt

DFDS udvider indenfor kølelogistik med køb af HFS Logistics Group

DFDS indgik i sidste uge en aftale om at købe HSF Logistics Group. Virksomheden er en af Europas førende leverandører af kølelogistik til kødproducenter og andre fødevareproducenter.

Branchenyt

Lokale jobs består når BILA A/S overtager serviceafdeling

Når automationshuset BILA A/S overtager serviceafdelingen fra Esbjerg-virksomheden Blaaholm, får de ansatte lov at beholde deres job i Varde. De skal i fremtiden servicere både Blaaholms og BILAs kunder i området.

Strategi & ledelse

Nordamerikansk opkøb skal styrke Mærsks tilstedeværelse

A.P Møller – Maersk annoncerer, at der netop er indgået aftale om opkøbet af distributions- og logistikvirksomheden Performance Team i USA. Handlen til knap 3,8 mia. kr. skal styrke Mærsks end-to-end-strategi i Nordamerika.

Strategi & ledelse

Jetpak Top Holding køber 3D Logistik A/S

Jetpak Top Holding køber alle aktier i 3D Logistik. "Det vil styrke vores vækst og strategiske position i Norden", siger CEO Kenneth Marx.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere