12.10.2021  |  Branchenyt

Lindab bliver totalleverandør på port- og dørløsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at kunne levere totalrådgivning inden for porte og døre, har Lindab ansat Jørgen Sabroe som Key Account Manager. Han skal blandt andet rådgive kunderne inden for brandsikkerhed, som der kommer større og større krav til.

Gennem de seneste år har porte været et vækstområde for Lindab, der også mærker et øget behov for integreret rådgivning fra deres kunder og samarbejdspartnere. For at imødekomme behovet har Lindab ansat Jørgen Sabroe som Key Account Manager med fokus på brandporte, branddøre, brandgardiner og glaspartier. Med ansættelsen af Jørgen Sabroe bliver Lindab totalleverandør på port- og dørløsninger, idet vi nu også kan tilbyde de rette produkter inden for brandsikring.

360 graders rådgivning

René Jensen er salgschef hos Lindab og forklarer, at ansættelsen udspringer af et ønske om at komme endnu tættere på kunderne og kunne rådgive dem hele vejen rundt på deres projekter.

”Lindab er i forvejen en anerkendt rådgiver, og i takt med at der stilles øgede krav til brandsikkerhed, vil vi også gerne på dette område yde den bedste rådgivning til vores kunder. Med ansættelsen af Jørgen Sabroe tilbyder vi en samlet løsning og bliver hermed totalleverandør, så vores kunder ikke behøver gå andre steder hen, for at komme i mål med deres projekter”, forklarer René Jensen.

Jørgen Sabroe har mange års erfaring med rådgivning og salg af port- og dørløsninger til byggeriets parter. Han fremhæver, hvordan der gennem de seneste år er kommet øget fokus på både brandsikkerhed og bæredygtighed i byggebranchen.

Jørgen Sabroe forklarer om sin nye rolle: ”Min primære opgave er at være med til at sikre, at kunden får den rigtige rådgivning, når det gælder løsninger inden for brandsikring – et område som de seneste år er blevet skærpet blandt andet på grund af nye krav til ce-mærkning af brandporte”, fortæller Jørgen Sabroe.

En attraktiv arbejdsplads

Jørgen Sabroe er ikke en ukendt skikkelse i Lindab-sammenhæng, hvor han i perioden 2015-2018 var ansat som salgskonsulent. Tidligere i år blev Lindab for fjerde gang kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work, og Jørgen Sabroes tilbagekomst er udtryk for, at Lindab er en attraktiv arbejdsplads.

”For mig har Lindab altid været en god arbejdsplads med gode og jordnære værdier. Derfor var det også oplagt at takke ja, da muligheden for at være med til at udvikle Lindab bød sig”, afrunder Jørgen Sabroe.

René Jensen er glad for, at Jørgen Sabroe har valgt at komme tilbage til Lindab. ”Det er skønt, når erfarne folk som Jørgen Sabroe beslutter sig for at vende tilbage til Lindab. Det må betyde, at vi, udover at levere gode produkter til byggeriets parter, også er et godt sted at arbejde,” afslutter René Jensen og ser frem til samarbejdet med Jørgen Sabroe.

Mere fra Lindab

Lindab

www.lindabporte.dk

Lindab er en international virksomhed, der udvikler, fremstiller, markedsfører og sælger produkter og systemløsninger til forenkling af byggeriet og forbedring af indeklimaet Vores produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere