19.07.2021  |  Branchenyt

A. Flensborg køber TRANS-LIFT

Den 1. juli 2021 overtog A. Flensborg virksomheden TRANS-LIFT ApS og blev derved en af de førende producenter af elvogne til sygehuse, lufthavne, have & park, kommuner, handel og industri. Den nye konstellation skal blandet andet bidrage til den grønne omstilling.

TRANS-LIFT er en familieejet virksomhed med base på Baldersbækvej i Ishøj, der parallelt med A. Flensborg har udviklet og produceret eldrevne køretøjer til intern logistik og transport i årtier. Det indebærer agile og kundetilpassede løsninger, der effektiviserer arbejdsgange, har fokus på ergonomi og forbedrer arbejdsmiljøet.

Nu har A. Flensborg opkøbt TRANS-LIFT og vil med tiden samle de to virksomheder under det nye fælles navn AF Handling.

Læs også: Ovenpå opkøb leverer SDK FREJA stærkt årsresultat

”Med sammenlægningen skaber vi en af Danmarks største producenter af specialiserede elvogne”, siger Norbert Ravnsbæk, som er adm. direktør i A. Flensborg, Herning Maskinfabrik A/S, i en pressemeddelelse. ”Vi ser en stor fremtid i sammenlægningen, fordi produktprogrammer og kundegrupper supplerer hinanden perfekt. Ved overtagelsen forøger vi salget og produktionen væsentligt inden for elvogne, så det passer perfekt ind i vores strategi- og udviklingsplan for denne division”.

Hos TRANS-LIFT ser man også potentialet i sammenlægningen, netop fordi de to virksomheder er et godt match på produktsiden.

”Det vil også være et løft for hele branchen, som vil komme kunderne til gode og ikke mindst deres medarbejdere, der får gavn af vores store fokus på ergonomi”, tilføjer Annette Jonsson, direktør i TRANS-LIFT ApS.

To stærke navne i den grønne omstilling

De mange års erfaring med at udvikle og producere elvogne giver den nye virksomhed et stærkt udgangspunkt for at kunne bidrage yderligere til den bæredygtige omstilling.

”Overtagelsen passer som fod i hose i A. Flensborgs strategiplan. Den skaber et bæredygtigt grundlag for at videreudvikle vores forretning for eldrevne vogne, så vi fortsat kan levere grønne, bæredygtige løsninger til vores kunder inden for både det offentlige, have og park og det private erhvervsliv”, fortæller Norbert Ravnsbæk.

Salgsorganisationen fortsætter uændret, og der sker heller ingen ændringer i forhandlernettet, hvor TRANS-LIFT har et stærkt, internationalt netværk. Planen er at aktivere dette netværk yderligere med det nye og stærkere produktprogram.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere