Fusion

Branchenyt

Logimatic fusionerer med Picca Automation

Logimatic bliver nu en del af Axcels nye nordiske automationsgruppe og fusionerer samtidig med gruppens andet danske selskab Picca Automation. Axcel styrker derved sin udviklingsstrategi om at skabe Nordens førende automationshus.

Branchenyt

Stor dansk transportfusion er en realitet

Hans Jensen Transport A/S har indgået aftale med J. Chr. Koldkur Transport A/S om overtagelse af samtlige aktiviteter i virksomheden. Med opkøbet fordobler Hans Jensen Transport sin flåde af biler, og en ny, stor aktør inden for tanktransport i Danmark etableres.

Strategi & ledelse

To eksperter i risikoanalyse bliver til én under navnet Everstream Analytics

Resilience360 og Riskpulse var begge eksperter indenfor forsyningskæderisikoanalyse. Sidste år fusionerede de to virksomheder, og nu relancerer de sig selv under navnet Everstream Analytics.

Branchenyt

FDIH vil fusionere med Dansk Erhverv

FDIH og Dansk Erhverv arbejder på at fusionere. Målet er at skabe Danmarks mest betydelige stemme inden for e-handel. Ifølge FDIH vil beslutningen både komme medlemmerne og organisationerne til gode.

Branchenyt

DS Smith fusionerer sine forretnings-områder

DS Smith samler fra 2015 tre forretningsområder. Det skal give kunderne en bedre service og et større produktudbud.

Branchenyt

Automationshus får nyt navn

Den 27. november 2013 fusionerede B.V. Electronic og Dansk Styringsteknik. Nu cementeres sammensmeltningen med et nyt navn og en ny identitet.

Branchenyt

Med årsskiftet fulgte nyt dansk ERP-konsulenthus

Gennem fusionen af tre eksisterende ERP-konsulentvirksomheder er 9altitudes Danmark opstået, som dækker rådgivning indenfor hele Dynamics 365-platformen samt PTC's løsninger indenfor især CAD, PLM og IoT. René J. Frøkjær står i spidsen for det nye selskab.

Branchenyt

A. Flensborg køber TRANS-LIFT

Den 1. juli 2021 overtog A. Flensborg virksomheden TRANS-LIFT ApS og blev derved en af de førende producenter af elvogne til sygehuse, lufthavne, have & park, kommuner, handel og industri. Den nye konstellation skal blandet andet bidrage til den grønne omstilling.

Lager & distribution

Freja Transport & Logistics og SDK A/S fusionerer

Den 3. november annoncerede FREJA Transport & Logistics Holding A/S og SDK A/S, der ejes af USTC, en fusion, der vil konsolidere de to store familieejede virksomheder i transport- og logistikindustrien.

Branchenyt

DSV og Panalpina er blevet enige

Den danske transportgigant DSV skifter navn og bliver til DSV Panalpina i en sammenlægning, der skaber et af verdens største logistikselskaber med en omsætning på 118 mia. kr. og over 60.000 ansatte i 90 lande. Opkøbssummen lander på 30,5 mia. kr.

Branchenyt

To globale udbydere af SCM-software går sammen

HighJump Software fusionerer med Accellos. Dermed samles en række af de to virksomheders teknologier inden for blandt andet EDI og lagerstyring nu i samme kurv.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere