18.11.2014  |  Branchenyt

DS Smith fusionerer sine forretnings-områder

DS Smith samler fra 2015 tre forretningsområder. Det skal give kunderne en bedre service og et større produktudbud.

Danmarks største emballagevirksomhed DS Smith fusionerer fra marts 2015 sine danske aktiviteter, skriver packmarkedet.dk. Aktiviteterne har hidtil været fordelt på forskellige forretningsområder med forskellige specialer.

De tre forretningsområder bølgepap, display-løsninger og emballagetilbehør bliver således slået sammen. Årsagen til dette er, at DS Smith ønsker at styrke virksomhedens salgsorganisation, hvilket skal give kunderne en bedre service og et større produktudbud.

Læs også: Emballagebranchen arbejder med bæredygtigheden

”På tværs af vores virksomhed har vi store udviklingsmæssige, produktionsmæssige og salgsfaglige ressourcer til rådighed i form af vores kompetente medarbejdere, og det vil vi gerne udnytte i højere grad til at give vores kunder en endnu bedre service. Derfor giver det rigtig god mening, at vi nu fusionerer vores tre forretningsområder til ét DS Smith”, siger Thomas Kure Jakobsen, administrerende direktør i DS Smith, til packmarkedet.dk.

I praksis får man som kunde fremover direkte adgang til hele DS Smiths produkt- og serviceudbud – og det gælder, uanset om man er en lille, mellemstor eller stor virksomhed.

-KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere