08.07.2014  |  Branchenyt

To globale udbydere af SCM-software går sammen

HighJump Software fusionerer med Accellos. Dermed samles en række af de to virksomheders teknologier inden for blandt andet EDI og lagerstyring nu i samme kurv.

Accellos og HighJump Software, begge globale udbydere af SCM-software, fusionerer og samler dermed en række af de to virksomheders teknologier, herunder EDI, lagerstyring, transportmanagement og rutelevering.

I det nye HighJump forventer man at opnå en konvergens, der over tid vil skabe betydelige fordele for kunderne gennem innovativ software og tjenester, der hjælper eksisterende og nye kunder med at optimere deres forsyningskæder. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

De ??nuværende kunders eksisterende løsninger vil fortsat være beskyttet, oplyser HighJump Software i en pressemeddelelse.

Med fusionen vil selskabet have 11.000 kunder fordelt på 23 lande i Nordamerika, Asien og Europa.

-RA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere