12.03.2021  |  Strategi & ledelse

To eksperter i risikoanalyse bliver til én under navnet Everstream Analytics

Resilience360 og Riskpulse var begge eksperter indenfor forsyningskæderisikoanalyse. Sidste år fusionerede de to virksomheder, og nu relancerer de sig selv under navnet Everstream Analytics.

Everstream Analytics er en ny stor spiller indenfor analyse af forsyningskæderisici. Virksomheden er en fusion af DHL’s Resilience360 og Riskpulse, som integrerer hinandens kapabiliteter ind i en samlet ny platform: The Next Generation-platformen.

Det nye navn henviser både til forsyningskæden, hvor en uafbrudt strøm af varer bevæger sig på tværs af kloden. Men det henviser også den uendelige mængde data, som virksomheden hver dag behandler, overvåger og analyserer for produktions-, logistik- og detailvirksomheder.

Virksomhedens mål er nu, at – i endnu højere grad end før – at kunne assistere deres kunder igennem alle faser af planlægning, sourcing, produktion og distribution. Ved at kunne identificere risici for forstyrrelser i forsyningen og give virksomheder redskaber til at håndtere de, der dukker op, ønsker at Everstream at gøre kunders forsyningskæder både mere modstandsdygtige og smidige.

Læs også: Indspark: Vækst i global handel kalder på risikostyring

”Vores unikke kapabiliteter kommer fra at anvende kunstig intelligens på fortrolige data i en nødvendig skala, sammenlagt med vores teams store ekspertise i risikoanalyse af forsyningskæder. Vi mener, at risikoanalyser burde være indlejret i digitaliseringen af forsyningskæder og data-drevne beslutninger – og vores API-centreret tilgang muliggør dette. Det gør vores kunder i stand til at gøre risici til en konkurrencefordel. Som vores nye tagline siger; vi hjælper vores kunder med at ”Komme foran hvad der venter forude”, forklarer David Shillingford, adm. direktør for Everstream Analytics i en pressemeddelelse.

Indtilvidere består Everstream Analytics’ kunder både af Fortune 500-virksomheder med store, komplekse forsyningskæder, såvel som virksomheder, der først lige er gået i gang med at styrke sin forsyningskæde.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere