10.08.2020  |  Branchenyt

FDIH vil fusionere med Dansk Erhverv

FDIH og Dansk Erhverv arbejder på at fusionere. Målet er at skabe Danmarks mest betydelige stemme inden for e-handel. Ifølge FDIH vil beslutningen både komme medlemmerne og organisationerne til gode.

FDIH og Dansk Erhverv er netop kommet til enighed om en ny aftale, der gerne skal resultere i en fusion af de to organisationer. Næste skridt er en godkendelse fra FDIH’s medlemmer.

E-handelsbranchen bliver større og større – en tendens, der kun er blevet mere tydelig under coronakrisen. Og med de to organisationer, der i høj grad står overfor samme udfordringer om medlemmernes vilkår nationalt og globalt, mener FDIH’s direktør, Niels Ralund, at fusionen vil være værdifuld for begge parter.

Læs også: Walden (tidligere EHDH) overtager Movianto

”Vi har tænkt meget over, om fusionen vil give mening og værdi for FDIH's medlemmer. Det mener vi, at den i allerhøjeste grad gør. Dansk Erhverv kan bruge FDIH’s viden og ekspertise om det forretningsnære til at servicere medlemmerne. Og FDIH’s medlemmer får glæde af Dansk Erhvervs politiske gennemslagskraft og rådgivningstilbud på en række områder, som FDIH ikke kan tilbyde herunder det ansættelsesretlige”, siger han.

Skulle fusionen gå hen og blive stemt igennem, bliver FDIH til Dansk Erhverv Digital Handel med Niels Ralund som ny e-handelsdirektør. Organisationens medlemmer skal tage fusionsbeslutningen ved en generalforsamling den 22. september 2020.

- HCL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere