22.07.2020  |  Branchenyt

Walden (tidligere EHDH) overtager Movianto

Walden (tidligere EHDH) har netop gennemført overtagelsen af Movianto og bliver dermed den førende aktør inden for farmaceutisk logistik og transport i Europa

Følgende Ciblex, Eurotranspharma, Eurodis og Ecocourses markerer overtagelsen af Movianto en ny vigtig milepæl i udviklingen af virksomheden, der blev grundlagt i 1951 af den nuværende administrerende direktør Stéphane Baudrys bedstefar.

Læs også: Forsyningskæderne bliver kortere på den anden side af krisen

70 år efter oprettelsen af CSP og det første farmaceutiske præ-grossistlager i Clermont-Ferrant bliver Walden den førende logistik- og transportvirksomhed i Europa.

Walden Group, der er skabt af fusionen af EHDH og Movianto, har i øjeblikket mere end 5000 medarbejdere fordelt på 625.000 kvadratmeter lagerlokaler beliggende i 12 forskellige lande og leverer næsten 500.000 pakker om dagen.

Walden arver de teknologiske fremskridt fra EHDH Group, der meget tidligt besluttede at investere i et unikt integreret proprietært informationssystem, som er forbundet med alle de løsninger, der er på markedet.

Dette strategiske valg giver Walden et forspring, hvilket ikke kun gør det muligt at tilbyde højere kvalitet og bedre konkurrenceevne, men også giver virksomhedens partnere mulighed for at på forkant med den nyeste teknologi i sektoren.

Med ærefrygt og beslutsomhed
Helt konkret giver det teknologiske forspring Walden mulighed for at være den første spiller på markedet, der kan tilbyde sine kunder en one-stop-service: sporbarhed i realtid gennem hele forsyningskæden, laboratoriekontrolkvalitet, markedsføringstilladelser, import og farmaceutisk frigivelse, toldmægler, intelligent opbevaring, planlægning og last mile-levering.

”Denne erhvervelse markerer et stort skridt i udviklingen af den virksomhed, som min bedstefar grundlagde for 70 år siden. Det er med stor ærefrygt og beslutsomhed, jeg vil gennemføre integrationen af Movianto, hvilket passer perfekt med vores strategi om at tilbyde den bedste adgangsløsning til det europæiske marked for laboratorier og sundhedsinstitutioner”, siger Stéphane Baudry, administrerende direktør, Walden Group.

Læs også: GlobalData: Tøjforsyningskæder bør nulstilles til fremtiden

”I en hastigt skiftende verden ligger de kommende års udfordringer i at sikre det fysiske flow, især i følsomme brancher med stor merværdi. Laboratoriers tendens med at henvende sig direkte til slutkunder passer perfekt ind i vores tradition med altid at placere kunden som centrum for vores opmærksomhed”.

- SMF

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere