Vaccine

Lager & distribution

I Berlin står Dachser for vaccinationslogistikken

Logistikudbyder får til opgave at opbevare kølekasser med vaccine og distribuere dem til vaccinationscentre, hospitalsapoteker og mobile vaccinationshold.

Lager & distribution

200 specialkøretøjer skal distribuere Moderna-vaccine i EU

I sidste uge godkendte EMA, det Europæiske Lægemiddelagentur, Modernas coronavaccine. Logistikvirksomheden Kuehne+Nagel har fået ansvaret for at distribuere den globalt. 200 specialindrettet køretøjer står klar til at udføre opgaven i Europa.

Planlægning

Ekspert: Brug Apples logistikekspertise i distribution af vacciner

Når COVID-19-vaccinen står klar, skal den hurtigt distribueres globalt. Det svarer til lanceringen af en ny telefonmodel eller modekollektion. Derfor er ekspertisen fra virksomheder som Apple vigtig, når vi skal tackle den logistiske udfordring, som det bliver at distribuere coronavaccinen. Det mener professor i Supply Chain Strategy Richard Wilding.

Strategi & ledelse

Vacciner får den store logistiksprøjte

Landets eneste offentligt ejede producent af vacciner, Statens Serum Institut, ligger tæt på Københavns centrum og har ingen udvidelsesmuligheder. Det er derfor et puslespil at udnytte de fysiske rammer optimalt og skabe en smidig logistik til produktionen af ca. 80 mio. doser vaccine pr. år. Da Paul Wiberg-Jørgensen for tre år siden blev ansat som logistikchef, bestod hans største opgave således i at skaffe bedre lagerplads. Med lodder og trisser er kabalen nu ved at gå op.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere