11.06.2021  |  Lager & distribution

BHS Logistics rykker ind i nyt stort logistikcenter ved Køge

Det er med store ambitioner for fremtiden, at BHS Logistics A/S investerer stort i et nyt logistikcenter ved Køge. Denne investering skal for alvor sætte gang i vækstmotoren i BHS Logistics A/S for at tiltrække nye kunder og udvikle sin eksisterende forretning.

”Vi har i flere år været på jagt efter det ideelle sted i Hovedstadsområdet med potentiale til at udvikle vores ledende position inden for transport af farmaceutiske produkter. Køge er med sin tætte beliggenhed til motorvejene og havnen det rette valg for os. Samarbejdet med Logicenters er det helt rigtige grundlag til at udvikle en højteknologisk terminal med effektiv lagerhåndtering i en moderne og bæredygtig logistikejendom”, forklarer Morten Studsgaard, der er CEO i BHS Logistics, i en pressemeddelelse.

Transport- og logistikvirksomheden rykker 1. juni 2022 ind som de første lejer i Logicenters nye logistikcenter på Egedesvej i Køge. Til den tid har Logicenters opført en skræddersyet, højteknologisk cross dock-terminal med modern lager- og kontorområde til 80 medarbejdere på i alt 6.900 m2 centralt beliggende i logistikparken Skandinavisk Transport Center. 

Læs også: Nyt transport- og logistikcenter på vej ved Kolding

BHS Logistics A/S' nuværende logistikfaciliteter i Hvidovre kunne ikke rumme den vækst i eksisterende og nye kunder, som selskabet oplever og forventer fremover. Samtidigt ønsker BHS Logistics A/S at skabe endnu bedre arbejdsforhold for sine medarbejdere.

Det nye logistikcenter vil nemlig samtidigt reducere selskabets samlede CO2-belastning. Dette skyldes dels, at der er tale om en ny bygning, der lever op til de nyeste regler om energiforbrug, og at byggeriet udføres med adskillige miljørigtige tiltag, og blandt andet etableres der parkeringsfaciliteter forberedt til el-biler og solceller på taget af bygningen. Dels også at den med sin beliggenhed ved Køge vil nedbringe brændstofforbruget betragteligt på al det gods fra og til Bornholm, som BHS Logistics A/S håndterer.

”Vi er glade for at kunne byde BHS Logistics A/S velkommen i vores nye logistikcenter i Køge. Lagerbygningen kommer til at stå færdig i 2022 og bliver en topmoderne og bæredygtig ejendom, som vil tilgodese BHS’ ambitiøse bæredygtighedsmål samt effektivisere deres logistikvirksomhed”, udtaler Thomas Petersen, der er Commercial Manager i NREP Logicenters.

Læs også: DSV bygger nyt integreret logistikcenter i Stockholm

Der er tale om den største investering nogensinde for BHS Logistics A/S, og med 4.400m2 terminal samt 2.300m2 kontor mere end tredobler BHS Logistics A/S sin kapacitet på Sjælland.

”Vi ønsker at fremtidssikre vores virksomhed og sikre vores kunder et højt kvalitetsniveau. Derfor investerer vi betydeligt i udvidelsen af vores infrastruktur. Samarbejdet med NREP Logicenters, er vigtigt for os, da de har specialistkompetencer og erfaringer med lignende byggerier. Vi ved derfor, at vi er i trygge hænder, og ser meget frem til at følge byggeriet tæt sammen med NREP Logicenter,” afslutter Morten Studsgaard, CEO for BHS Logistics A/S.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere