Logistikcenter

Lager & distribution

Københavns Lufthavn kæmper for at lande Amazons nye logistikcenter

Københavns Lufthavn skruer op for charmen i forsøget på at lokke fragt- og logistikvirksomheder til den kommende 150.000 kvm store businesspark. Og her håber man især at kunne få Amazon til at slå sig ned på Østamager.

Planlægning

Alibaba åbner logistikcenter i Frankrig

Den kinesiske e-handelsgigant Alibaba åbner inden længe et logistikcenter i Frankrig. Det skal øge salget af de franske produkter på firmaets online handelsportaler.

Branchenyt

Saint-Gobain modtager CSR-pris

Med en indsats over for unge og ledige på kanten af arbejdsmarkedet kunne Saint-Gobain Distribution Denmark for nylig modtage Randers Kommunes CSR-pris. Logistikdirektør opfordrer andre virksomheder til også at tage ansvar.

Branchenyt

Køge Havn i spil til fremtidig containerterminal

Køge Havn er i spil som ny containerterminal, når den nuværende i Nordhavn inden for få år skal flyttes.

Lager & distribution

Tysk bogbranche investerer i logistik

KNV Logistiks nye logistikcenter i Erfurt skal fremover samle driftslogistikken for boggrossisten Koch, Neff & Volckmar GmbH (KNV) og forlaget Koch, Neff & Oetinger GmbH (KNO VA).

Lager & distribution

DHL investerer massivt i Mellemøsten

I efteråret 2014 skal DHL’s nye pakke- og sorteringsanlæg til 156 millioner kroner være klar i Dubai.

Indhold fra partner

Lager & distribution

DHL Express slår dørene op for nyt logistikcenter i Bruxelles

I sidste uge åbnede DHL Express sit 36.500 kvadratmeter store logistikcenter i Bruxelles, der bliver et af koncernens største globale knudepunkter.

Lager & distribution

Første spadestik på 100.000 kvadratmeter logistikcenter i Greve

Greve Kommune har godkendt lokalplanen for opførelsen af Greve Distribution Center - et 100.000 kvadratmeter moderne lager- og logistikcenter med hurtig adgang til Storkøbenhavn og resten af Norden. Byggeriet gik i jorden i mandags.

Branchenyt

Tøjkoncern vil producere grøn strøm til logistikcenter

Bestseller-koncernen har planer om at opføre en mindre vindmøllepark ved sit logistikcenter i Sønderjylland. Det skyldes, at Bestseller ønsker at gøre centeret mere CO2-venligt.

Lager & distribution

UPS åbner stort logistikcenter i Vejle

UPS slår nu dørene op for et stort logistikcenter i Vinding ved Vejle.

Branchenyt

Nyt forskningscenter for logistik i Aalborg

Aalborg Havn og Aalborg Universitet er gået sammen om et nyt forskningscenter for logistik, der skal styrke samarbejdet med erhvervslivet.

Lager & distribution

Mercedes-Benz får nyt logistikcenter

Skærme og kølerhjelme til flere af Mercedes-Benz’ bilmodeller skal fremover opbevares i et nyt logistikcenter ved Bremen.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere