24.06.2022  |  Lager & distribution

Ejendomsudviklere byder endnu en lejer velkommen i E20 Park Copenhagen

Aviva Investors og den internationale logistik- og ejendomsudvikler, Verdion, åbner dørene for lejer nummer to i den første færdigbyggede del af den nye logistikpark E20 Park Copenhagen.

Det går godt med udlejningen af nye logistikkvadratmeter i Danmark for tiden – i hvert fald, hvis man spørger Aviva Investors og den europæiske ejendomsinvestor og- udvikler Verdion. Sammen står de bag det meget store logistikbyggeri, E20 Park Copenhagen, langs E20-motorvejen ved Solrød.  

På under en måned efter færdiggørelsen af byggeriets første fase er den første bygning i E20 Park Copenhagen nu allerede fuldt udlejet. Først flyttede børnetøjsbrandet, Molo A/S, ind, og denne gang gælder det den nordiske dækimporter, NDI Group, som nu flytter ind i den færdigbyggede del af E20 Park Copenhagen. Her får den sydjyske virksomhed en 6.302 kvadratmeter stor logistikcentral at boltre sig på. 

Med E20 Park Copenhagens topmoderne faciliteter og placering klos op ad E20 motorvejen kan NDI Group nu tilbyde sine kunder hurtigere levering og et udvidet produktsortiment.  

Læs også: Første lejer flytter ind i Solrøds nye logistikcenter

”De nye logistikfaciliteter i E20 Park Copenhagen vil sikre os profitabel vækst og effektiv drift i overensstemmelse med vores 2024-strategi samt optimeringen af vores lagerbygninger, som er et stort fokusområde for os i øjeblikket på tværs af Danmark, Norge og Sverige”, siger Allan Pedersen, som er NDI Groups CCO, og fortsætter:  

”Samtidig er faciliteterne i E20 Park Copenhagen energieffektive, og forventningen er, at bygningen får bæredygtighedscertificeringen DGNB Gold, da den er bygget i henhold til strenge miljøstandarder. På den måde kan vi kombinere en rentabel drift med at tage hensyn til miljøet, hvilket er utrolig vigtigt for os. Vi ser frem til at tage de nye faciliteter i brug, blive en del af E20 Park Copenhagen og tage det næste skridt på vores vækstrejse”.

Moderne faciliteter og en strategisk placering              

Også hos Verdion er der glæde at spore i forhold til den nye underskrift. Verdions danske Commercial Manager, Daniel Carstens, siger: 

”Vi kan helt sikkert mærke, at efterspørgslen på moderne logistikkvadratmeter er stigende, og vi er naturligvis glade for interessen for E20 Park Copenhagen. Begge virksomheder blev tiltrukket af den stærke ESG-profil, vi bygger efter, samt af den høje kvalitet af bygningsmaterialer, vi anvender, såvel som muligheden for at kunne flytte ind hurtigt”.

Udviklingen af E20 Park Copenhagen fortsætter støt, og et større distributionscenter på 37.000 kvadratmeter er også undervejs med mulighed for spekulativt byggeri og enhedsstørrelser fra cirka 7.000 kvadratmeter og opefter. Det vil stå klar til indflytning i første kvartal næste år.  

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere