22.04.2022  |  Lager & distribution

Første lejer flytter ind i Solrøds nye logistikcenter

Verdion og Avivas nye logistikpark, E20 Park Copenhagen, der ligger ved Solrød, melder klar til brug i første del af byggeriet. Det danske børnetøjsmærke Molo bliver den første indflytter.

Den første bygning, SC1, i E20 Park Copenhagen bliver gjort færdig slut april, og det populære, danske børnetøjsmærke Molo flytter ind som den første lejer. Molo har sikret sig knap 6.000 kvadratmeter. Muligheden for at flytte ind i en teknisk moderne bygning, der er bæredygtighedscertificeret, har været udslagsgivende for Molos valg af den nye lokation. 

”Molos overordnede vision er at være førende inden for ansvarlig virksomhedsdrift. Derfor er vores transport- og logistiksystem essentielt, og at blive en del af E20 Park Copenhagen var derfor et oplagt valg. Kombinationen af deres bæredygtige strategier, den strategiske placering og deres skræddersyede løsninger er med til at sikre os gode konkurrencemæssige fordele”, siger Mogens Jepsen, som er adm. direktør hos Molo.  

Ud over Molos knap 6.000 kvadratmeter vil yderligere 6.000 logistikkvadratmeter stå færdige ultimo april i bygning SC1, som er den første af flere planlagte bygninger.  

Læs også: Verdion udvider porteføljen med første opkøb i Jylland

Logistikparken E20 Park Copenhagen tilbyder sine lejere energieffektive lager- og mezzanin kvadratmeter og kontorlokaler med en strategisk stærk placering ved Solrød, lige ved E20-motorvejen. Placeringen sikrer, at der kun er 25 minutters kørsel til centrum af København, og samtidig ligger logistikparken på hovedtrafikåren mod Sydsverige i øst og Femern-forbindelsen i syd. 

Forventningen fra Verdion og Aviva Investors’ side er, at de kommende kvadratmeter hurtigt bliver lejet ud.  

”Med et marked, der hungrer efter spekulativt byggede logistikkvadratmeter med gode placeringer, oplever vi mange henvendelser fra potentielle lejere. Vi har høje standarder inden for energi- og driftseffektivitet i vores bygninger, og det er noget, både danske og udenlandske virksomheder er interesserede i”, siger Daniel Carstens, Commercial Manager hos Verdion. 

Læs også: På Sjælland mangler der små lagerenheder. Dem bygger Aviva og Verdion nu

De spekulativt byggede kvadratmeter, Daniel Carstens referer til, dækker blandt andet over et større effektivt fungerende og højteknologisk distributionscenter på 37.000 kvadratmeter. Her vil enhedsstørrelserne være fra 6.000 kvadratmeter og opefter, have 12,2 meters frihøjde og en 56 meter dyb indhegnet gård.  

E20 Park Copenhagen er en af ​​Danmarks største logistikparker på en 38 hektar stor grund. 40 procent af den danske befolkning bor inden for en times kørsel fra logistikparken.  

Erhvervsejendomsmægleren CBRE står for udlejningen og stod også bag aftalen med Molo.  

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere