10.12.2021  |  Lager & distribution

På Sjælland mangler der små lagerenheder. Dem bygger Aviva og Verdion nu

Tidligere i år gik Aviva Investors og Verdion i gang med at bygge det 12.000 kvadratmeter store lagerareal, der blev først skridt i etableringen af E20 Park Copenhagen. Nu tager de to partnere næste skridt for at imødekomme akut og kommende lagermangel og tager spadestikket til de næste 37.000 kvadratmeter.

Der er mangel på logistikkvadratmeter til mindre virksomheder på Sjælland. Det er noget, Aviva Investors og Verdion nu vil gøre op med.

Sammen færdiggør de inden for det næste halve år byggeriet af mindre lagerenheder på et samlet areal af 12.000 kvadratmeter, og de annoncerer nu, at de sætter gang i opførslen af yderligere 37.000 kvadratmeter. Begge er de en del af Aviva Investors og Verdions større logistikprojekt E20 Park Copenhagen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

“Når hovedstadsområdet fortsat oplever en akut mangel på logistikarealer, planlægger vi at levere de to første bygninger i E20 Park Copenhagen så hurtigt som muligt. Faciliteterne vil være af høj kvalitet, bæredygtige og frem for alt vil de give flere vækstmuligheder til de mange virksomheder, der ekspanderer som følge af e-handel og anden sektorvækst,” siger Peter Michael Tetzlaff, som er Head of Investment – Nordics hos Verdion, der investerer i og udvikler industri- og logistik på tværs af Europa.

Læs også: Mere lagerplads på vej med E20 Park Copenhagen

De kommende 37.000 kvadratmeter vil blive udviklet spekulativt og har 12,2 meters frihøjde, parkeringsplads og en 56 meter dyb indhegnet gård. Der kan lejes enheder fra 6.000 kvadratmeter og op.  

Det nye byggeri vil sikre, at E20 Park Copenhagen kommer til at bestå af både mindre såvel som af store lagerhaller, hvoraf de første vil stå klar til sine lejere til april næste år, mens anden fase af byggeriet står færdigt i begyndelsen af 2023.

“Der er stor efterspørgsel i hele Norden på nye logistikkvadratmeter - både lige nu og her, men også i takt med mere langsigtede muligheder for vækst. Det er derfor det helt rigtige tidspunkt at udbyde spekulativt bygget lagerplads som E20 Park Copenhagen,” siger George Fraser-Harding, som er Fund Manager hos Aviva Investors.

Læs også: Logicenters tager første spadestik til højteknologisk logistikejendom i Køge

Alle kvadratmeter vil drage fordel af 50kN/m² UDL-gulvbelastning, LED-belysning og et ESFR-sprinklersystem, og der vil blive udført en DGNB Gold bæredygtighedsvurdering på det færdige byggeri. 

Aviva Investors står bag finansieringen af byggeriet, mens Verdion varetager udviklingen. Det er erhvervsejendomsmægleren CBRE, der står for udlejningen.  

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere