29.09.2021  |  Lager & distribution

Logicenters tager første spadestik til højteknologisk logistikejendom i Køge

Førstespadestik er netop taget til Logicenters nye højteknologiske Cross-dock terminal i Køge med et samlet areal på 6.700 m2. Bygningen bliver skræddersyet til den nye lejer BHS Logistics og forventes at stå klar til foråret 2022.

Tidligere i år blev det offentliggjort, at den ambitiøse transport-og logistikvirksomhed BHS Logistics bliver første lejer i Logicenters’ nye logistikcenter i Køge. Mandag den 13. september blev første spadestik taget til et anlæg, der bliver skræddersyet til den nye lejers specifikke behov.

Der er tale omen skræddersyet Cross-dock terminal, der samtidig bliver første bygning på Logicenters 60.000 m2 store logistikareal i logistikparken Skandinavisk Transport Centerved Køge. Det nye anlæg kommer til at bestå af 4.400m2 logistikfaciliteter, som kan leve op til BHS Logistics særlige krav til pharma-transport, foruden 2.300 m2 kontorareal. Bygningen vil blive udviklet i overensstemmelse med Logicenters ambitiøse bæredygtighedsstrategi blandt andet med mulighed for installering af solceller på taget.

”Vi er meget stolte over, at vi nu kan gå i gang med at opføre terminalen for BHS Logistics. Ligesom os har også BHS Logistics ambitiøse mål for bæredygtighed, som terminalen kommer til at kunne opfylde udover, at den vil øge effektiviseringen af selve logistikbehandlingen. Vi ser frem til at byde vores første lejer velkommen på vores nye anlæg i Køge”, siger Thomas Petersen, som er Commercial Manager for Logicenters.

Læs også: BHS Logistics rykker ind i nyt stort logistikcenter ved Køge

Anlægget i Køge ligger strategisk godt for logistik og transport-virksomheder i nærheden af Køge Havn og de centrale europæiske motorveje E20, E55 og E47.

”Det er glædeligt, at første spadestik til vores nye terminal nu er taget. Den bliver en del af vores satsning på at udvikle og effektivisere vores logistik i Hovedstadsområdet. Vi takker Logicenters for et godt samarbejde indtil nu og ser frem til at flytte ind i det nye anlæg i løbet af 2022”, siger Morten Studsgaard, CEO iBHS Logistics.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere