Byggeri

Lager & distribution

Jungheinrich bygger et fuldautomatisk logistikcenter med arculee AMR for Prodrive Technologies

Første samlede ordre for Jungheinrich med den nye arculee AMR. Maksimal fleksibilitet gennem automatisering med et mix af innovative mobile robotter og klassiske AGV smalgangstrucks. Komplette, integrerede løsninger fra samme leverandør gør konstruktionen af et lager effektiv og bæredygtig

Indhold fra partner

Lager & distribution

På Sjælland mangler der små lagerenheder. Dem bygger Aviva og Verdion nu

Tidligere i år gik Aviva Investors og Verdion i gang med at bygge det 12.000 kvadratmeter store lagerareal, der blev først skridt i etableringen af E20 Park Copenhagen. Nu tager de to partnere næste skridt for at imødekomme akut og kommende lagermangel og tager spadestikket til de næste 37.000 kvadratmeter.

Produktion

Nu skal der bygges vindmølletårne på Esbjerg Havn

På Esbjerg Havn vil Valmont SM bygge vindmølletårn. Det er stålkonstruktionsproducenten nu et skridt tættere med sin nye aftale med Esbjerg Havn, som betyder, at en fabrik nu kan blive bygget.

Lager & distribution

International pakkehub i Københavns Lufthavn når milepæl

For knapt et år siden begyndte DHL at bygge en helt ny international hub i Kastrup, og byggeriet har netop haft rejsegilde. Hundredvis af arbejdspladser er allerede skabt i forbindelse med arbejdet. Om et år forventer DHL at ansætte yderligere 100 nye pakkemedarbejdere til at kunne håndtere 30.000 pakker i timen.

Lager & distribution

Mere lagerplads på vej med E20 Park Copenhagen

Nye E20 Park Copenhagen skal imødekomme et stigende behov for lagerplads i Hovedstadsområdet. Nu har Verdion og Aviva givet grønt lys til, at byggeriet kan gå i gang i august og være færdigt i 2022.

Innovation

Nyt sikkerhedssystem til bomlifte giver helt nye muligheder

Manitou har lanceret sikkerhedssystemet Latchways Fall Protection til sine største bomlifte, som gør det muligt at arbejde udenfor mandskabskurven uden at gå på kompromis med sikkerheden. STARK har allerede købt systemet, som har været efterspurgt i mange år, til deres udlejningsservice.

Branchenyt

City Container opnår nyt rekordår og takker medarbejderne: “De er branchens bedste”

Det danske miljø- og logistikselskab City Container har trods udfordringer fra coronakrisen haft rekord i både omsætning og indtjening i 2021. Væksten vil fortsætte ind i 2022 og den er båret af medarbejderne, siger direktøren.

IT

EG opkøber tre softwarevirksomheder indenfor tre forskellige brancher

I sidste blev softwarevirksomhed EG opkøb af Jydacom, TRYGG/2000 og Alystrafra gennemført. De tre softwarevirksomheder tilhørte førhen nordiske TietoEVRY.

Lager & distribution

Taulov Dry Port igangsætter ny gigantisk etape på 60.000 m2 lager- og logistikbyggeri til en samlet investering på 420 mio. kr.

Ét af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik igangsættes nu i Taulov Dry Port. 60.000 m2 moderne lager- og logistikbyggeri vil om godt et år stå klar til at dække den stigende efterspørgsel efter moderne lagerfaciliteter med central beliggenhed i Taulov ved Fredericia.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Logicenters tager første spadestik til højteknologisk logistikejendom i Køge

Førstespadestik er netop taget til Logicenters nye højteknologiske Cross-dock terminal i Køge med et samlet areal på 6.700 m2. Bygningen bliver skræddersyet til den nye lejer BHS Logistics og forventes at stå klar til foråret 2022.

Branchenyt

Scantruck etablerer fast base ved Femern

Under hele byggeriet af Femern-forbindelsen vil Scantruck have værksted, reservedelslager og servicemontører tilgængelig on-site.

Lager & distribution

dao tager første spadestik til sin første pakketerminal

I sidste uge tog dao det første spadestik til deres nye logistikcenter på Bundgårdsvej i Fredericia. Centeret, som bliver det første designet til at håndtere pakker, hvor dao også er bygherren, er en milepæl for den voksende danske distributør.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere