08.12.2021  |  IT

EG opkøber tre softwarevirksomheder indenfor tre forskellige brancher

I sidste blev softwarevirksomhed EG opkøb af Jydacom, TRYGG/2000 og Alystrafra gennemført. De tre softwarevirksomheder tilhørte førhen nordiske TietoEVRY.

Den 1. december blev købet af software- og servicevirksomheden TietoEVRYs tre selskaber Jydacom, TRYGG/2000 og Alystrafra gennemført, således de i dag tilhører EG, der selv leverer branchespecifik standardsoftware til private og offentlige kunder i Norden.

"Med opkøbene styrker vi vores position på det nordiske marked inden for tre af vores vigtigste brancher, hvilket gør det muligt for os at servicerevores kunder i hele Norden endnu bedre med en størreportefølje af branchespecifik software", siger Mikkel Bardram, der er adm. direktør for EG, og tilføjer:

"Vi ser frem til at arbejde sammen med vores nye kunder, kollegaer og produkter”.

Jydacom tilbyder software til bygge-og anlægsbranchen, herunder estimering,omkostningssty-ring, projektkontrolsamtadministrationaf økonomi og løn.

Læs også: SAP’s nye software skal fremme bæredygtigt design

TRYGG/2000 er et fleksibelt og skalerbart forretningssystem, der primært anvendes af en lang række byggemarkeder for professionelle i Sverige. ERP-løsningen understøtter værdikæden medordrer, logistik, indkøb og e-handel samtmobile løsninger.

Alystra er et it-transportsystem, der anvendes af svenske speditørerog vognmænd. It-systemet håndterer transportplanlægning, ruteplanlægning, økonomiog fakturering.

Aftalen om at overtage de tre virksomheder fra TietoEVRY blev underskrevet den 13. oktober 2021, og handlen blev afsluttet den 1. december 2021 som planlagt.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere