Investering

Branchenyt

InnoBooster skyder en halv million i dansk startup

Innovationsfondens investeringsprogram InnoBooster skyder knap en halv million kroner i startupvirksomheden ItsMyCargo, der designer shopsystemer til logistikindustrien i håbet om at digitalisere branchen. Med investeringen har startuppen nu ressourcer til at udvide sit vingefang.

Branchenyt

Teradyne køber fynsk robotvirksomhed for 1,7 milliarder kroner

Mobile Industrial Robots sikrer sin globale position i fremtiden. Det sker efter den amerikanske gigant Teradyne køber virksomheden for 1,7 milliarder kroner.

Branchenyt

UPS storinvesterer i vedvarende naturgas

Frem til og med 2024 vil den amerikanske transportgigant UPS købe hvad der svarer til over 40 mio. liter vedvarende naturgas om året. Det vil spare miljøet for store mængder drivhusgasser.

Lager & distribution

Sådan får KW Bruun det maksimale ud af sin investering i WMS

57 procent færre fejl og 20 procent flere ordrelinjer per dag på trods af kraftig vækst i ordrevolumen og kompleksitet. Det er KW Bruun Logistiks gevinster ved implementering af Astro WMS i 2009 og frem til 2015. Læs fem anbefalinger til hvordan du maksimerer udbyttet af WMS-investeringen.

Branchenyt

UPS smider 125 mio. i solenergi

Den amerikanske transportgigant vil næsten femdoble sin solkraftkapacitet med en investering på 18 mio. dollars. Udbygningen skal være klar allerede i år.

Branchenyt

DB Schenker åbner CO2-neutralt logistikcenter

Ved den finske by Vaasa åbner transport- og logistikvirksomheden DB Schenker en CO2-neutral logistikterminal, som er selvforsynende med elektricitet, varme og afkøling.

Lager & distribution

Pensionsselskab investerer 900 millioner kroner i New York

Sampension køber byggegrund i New York til en værdi af 900 millioner kroner. Her planlægger pensionsselskabet at opføre en gigantisk logistikbygning, som skal være den første af mange investeringer i ejendomme.

Branchenyt

Mærsk vil sælge ud af sin kerneforretning

A.P. Møller – Mærsk er klar til et overraskende salg. Den danske virksomhed vil tilsyneladende sælge ud af en række havne i Nordeuropa, hvilket ellers ikke var planen.

Strategi & ledelse

Ikea vil designe logistik til fremtiden

Når den svenske møbelgigant Ikea skal bygge nyt i sin forsyningskæde, så sørger et specialiseret hold for at indtænke alle relevante parametre, for på den måde at sikre investeringen bedst muligt på langt sigt.

Branchenyt

Coca Cola udvikler ny bestillingsapp til små butikker

I et forsøg på at udvide salget står Coca Cola Co. nu klar med en app, der skal hjælpe med distribution til mindre detailhandlere.

Indhold fra partner

Branchenyt

Blandede holdninger til ny transportminister

I går overtog Liberal Alliances Ole Birk Olesen Transport-, Bygnings-, Boligministeriet fra Hans Christian Schmidt. Det har affødt en del forskellige reaktioner i transport- og logistikbranchen.

Lager & distribution

Også prisstigninger hos DHL

Tidligere på ugen annoncerede Fedex i USA at man hæver priserne fra nytår. Nu følger i Europa efter. I Danmark stiger priserne med 3,9 procent.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere