Service

Lager & distribution

Nyt betalingsanlæg skal få bilerne hurtigere over Storebælt

Til efteråret 2019 åbner et nyt betalingsanlæg ved Storebæltsbroen, der skal gøre det både hurtigere og nemmere for person- og lastbiler at komme over den faste forbindelse.

Branchenyt

Maersk udvider på Atlanten

Rederiet Maersk Line introducerer en udvidelse af dets services fra en række havne mellem Middelhavet og Canada for at imødekomme stigende efterspørgsel fra importører og eksportører på begge sider af Atlanten.

Branchenyt

Case: Dafolo: E-handel giver Dafolo mere tryk på salget

E-handelsløsningen gør vores salgsproces og ordrebehandling mere effektiv. Det er enkelt for kunderne at bestille varer – det kræver blot et par museklik

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Rapport sætter tal på den amerikanske supply chain-industri

44 mio. arbejdspladser, en løn væsentligt over gennemsnittet, masser af innovation og en høj koncentration af patenter på især moderne teknologi. En analyse har kvantificeret den amerikanske supply chain-økonomi.

Strategi & ledelse

Indspark: Supply chain stolthed

Mere sammenhæng mellem pris og service i forsyningskæden, tak

Cost-to-serve tænkning og supply chain segmentering kan løfte både indtjening, kundetilfredshed og effektivitet i den samlede forsyningskæde fra indkøb til salg.

Strategi & ledelse

Amazon vil hjælpe logistikiværksættere – så længe de leverer for Amazon

Med et nyt startup-program vil Amazon understøtte små erhvervsdrivende med at skabe deres egne distributionsvirksomheder. Tilbuddet gælder bare kun, når de leverer Amazon-pakker i køretøjer og uniformer med Seattle-gigantens logo som blikfang.

Branchenyt

Panasonic lancerer den første omkostningseffektive mPOS-løsning

Panasonic lancerer den første i rækken af fleksible og omkostningseffektive mobile Point of Sale (mPOS) løsninger, der kan integreres med Panasonics robuste enheder.

Indhold fra partner

IT

Amazons megasky kommer til Danmark

Med etableringen af en dansk afdeling af Amazon Web Services, der skal levere dansksproget support til selskabets cloud-løsninger, har Amazon-koncernen taget sit første skridt ind i Danmark.

Branchenyt

Damco og DFDS klar med vejeløsninger

For at være klar til den nye Solas-regel om vejning af containere, har to af de største danske operatører, Damco og DFDS, lanceret hver deres løsninger for at imødekomme kravene i regulativet.

Strategi & ledelse

Danske virksomheder skal overleve på service

Danske virksomheder skal optimere servicen, hvis de vil klare sig i den globale konkurrence fremover. Servicetilbud, der supplerer de fysiske produkter, er nemlig svære at kopiere for de udenlandske konkurrenter, og det giver danske virksomheder en værdifuld fordel.

Lager & distribution

Skræddersyet logistik vinder indpas

De store logistikleverandører tilpasser sig i stigende grad virksomhedskundernes behov og udvikler tillægsydelser og services til specielle varegrupper.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere