Norden

Sourcing

Amazon vil blande sig i dansk nethandel i løbet af 2018

Både i USA og i Storbritannien har internetgiganten Amazon markeret sig som den foretrukne e-handelsplatform - nu er turen kommet til Norden.

Branchenyt

Det komplette alternativ til Amazon

Den norske webshop Komplett skal udbredes til hele Norden som et konkurrencedygtigt alternativ til Amazon, eBay og Alibaba. Automatisering og hurtige leveringer skal være en del af succesopskriften, fortalte selskabet på NDC17.

Branchenyt

Et kig på fremtidens forsyningskæde

Teknologi, data, forandringer og planlægning af alt det rundt om var blandt de centrale emner ved sidste uges Supply Chain Conference i Stockholm.

Branchenyt

Nordiske virksomheder kæmper med at knække koden til digital vækst

Manglende digitale driftsmodeller forhindrer nordiske virksomheder i at levere digitale produkter og tjenester.

Sourcing

E-handel hitter (stadig) i Norden

De nordiske forbrugere klikkede ’køb’ på nettet for godt 127 milliarder DKK i 2015, viser ny rapport om e-handel. Fleksibel og hurtige levering er vigtig, specielt herhjemme.

Sourcing

Nordens e-handel steg kraftigt i 2. kvartal

De nordiske forbrugere e-handlede for cirka 32 milliarder kroner i 2. kvartal af 2015. Det er en stigning på 23 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Indhold fra partner

Innovation

Tysk modegigant udfordrer dansk milliardmarked

I løbet af de næste år skal den tyske modegigant Zalando sælge tøj og sko for intet mindre end 7,5 milliarder kroner. Derfor vil de tilbyde hurtigere, og måske billigere, afhentning og levering.

Branchenyt

Sikkerhed før hastighed

Når Novo Nordisk skal distribuere livsnødvendig medicin ud til sine kunder, så er leveringssikkerheden i højsædet, selvom det også skal gå stærkt. Og der er ikke plads til kompromisser på kvaliteten, fortæller koncernens nordiske distributionschef, Kirsten Yirtici.

Branchenyt

Dachser vækster i Norden

Årsrapporten for 2015 viser, at virksomhedens danske afdeling har hævet sit resultat med over 20 procent. Dachser selv fremhæver en succesfuld ledelsesfilosofi og et dedikeret fokus på vækst.

IT

Otte markante tendenser for WMS-markedet

WMS-systemerne har det sidste årti gennemgået en kraftig udvikling på mange områder, viser ny undersøgelse af det skandinaviske WMS-marked

Lager & distribution

Bring styrker netværket

Leveringsvirksomheden Bring styrker sit nordiske og internationale tilbud inden for distribution og levering af pakker via et samarbejde med DHL og Posti.

Branchenyt

Blue Water Shipping opkøber Partner Solution

Blue Water Shipping har opkøbt norske Partner Solution, og virksomheden styrker dermed sin position på det norske marked.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere