16.07.2021  |  Lager & distribution

Mere lagerplads på vej med E20 Park Copenhagen

Nye E20 Park Copenhagen skal imødekomme et stigende behov for lagerplads i Hovedstadsområdet. Nu har Verdion og Aviva givet grønt lys til, at byggeriet kan gå i gang i august og være færdigt i 2022.

E20 Park Copenhagen bliver en af Danmarks største logistikparker med lejemål i mange størrelser på det 38 hektar store areal, der kommer til at ligge 35 minutter fra Københavns centrum. Første spadestik til byggeriet bliver taget i august, og byggeriet forventes afsluttet i april 2022 – muligvis med adgang til lagerenhederne tidligere.

Tillid til projektet

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

I byggeriets første fase vil omkring 12.000 m2 lager blive bygget spekulativt for at imødekomme efterspørgslen på moderne logistiklejemål med en god geografisk placering.

”Beslutningen om at bygge spekulativt understreger vores tillid til E20 Park Copenhagen-projektet. Vi ser fortsat en stor efterspørgsel fra de fleste markeder i Europa, og København er ingen undtagelse. Vores partnere vil bygge logistiklejemål i højeste kvalitet i Danmark, som selvfølgelig lever op til gældende standarder inden for bæredygtighed. Samtidig tilbydes enheder, der passer til de behov, virksomheder i området har. Det er et spændende skridt i forhold til vores langsigtede investering i regionen”, udtaler George Fraser-Harding, som er Fund Manager hos Aviva Investors i en pressemeddelelse.

E20 Park Copenhagens placering langs E20 motorvejen, tæt på Solrød, har en strategisk lokation i forhold til Sverige og hovedtrafikåren til Tyskland. Samtidig kan 40 procent af danskerne nås inden for en times kørsel fra området.

Læs også: BHS Logistics rykker ind i nyt stort logistikcenter ved Køge

Den første fase dækker over energieffektiv lagerplads, kontorer og mezzaniner for op til fire virksomheder, der har brug for lejemål fra cirka 2.500 m2 med 10,2 meters loftshøjde, 4 dock-niveau døre, parkeringsplads og et 34 meter dybt indhegnet gårdområde. Lejemålene kan rumme i alt 10.854 pallereoler i et bredt gangareal med alle tilslutningsmuligheder etableret og tilgængelige.

På længere sigt får parken kapacitet til logistikarealer på 150.000 m2, når hele arealet på 38 hektar er udnyttet. Ud over de mindre lejemål vil området også kunne rumme meget store, teknisk komplekse bygninger, der vil imødekomme en voksende national og international efterspørgsel.

CBRE står for udlejningen, og hovedentreprenør på projektet er Dansk Hal.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere