Jobopslag

Business Controller

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Business Controller
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 28.10.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 01.10.2019
Søg job  

Vil du være ansvarlig for controlling af en division med 1,2 mia. kr. i omsætning? Motiveres du af, i tæt samarbejde med forretningen, at identificere og måle iværksatte forbedringstiltag samt strukturere opfølgningen herpå? Så er det måske dig, vi har brug for i DB Schenker.

Som Business Controller vil du blive en del af vores Økonomiafdeling i det danske DB Schenker HQ på Avedøre Holme.

Ansvar for controlling af Division Land
Vi har fire divisioner i DB Schenker Danmark; Land, Air, Ocean og Contract Logistics. Du vil få ansvaret for controlling af den største division, Division Land, der har en omsætning på over 1,2 mia. kr.

Dine overordnede opgaver vil bl.a. blive at:

  • Supportere den operationelle del af forretningen med analyser af profitabilitet, vækst og afvigelser i forretningen
  • Deltage i månedslukning, fra lukning af operationelle resultater, til endelig afrapportering til koncernen
  • Deltage som aktiv repræsentant for Økonomiafdelingen i ledelsesmøder i Division Land
  • Gennemføre Finans-drevne koncernprojekter (reorganiseringer, ændring af regnskabspraksis mv.)
  • Udarbejde Budgetter/forecast for Division Land på overordnet- og filialniveau
  • Deltage i den øvrige controller-gruppes arbejde omkring årsafslutninger, revision, ad-hoc forespørgsler fra lokal- og koncernledelse mv.

Business Partner for forretningen
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med forretningen og en af dine opgaver bliver at skabe større økonomisk klarhed omkring speditionsforretningen, herunder omsætningssammensætning og profitabilitet på relevante niveauer. Dette skal bl.a. varetages gennem aktiv anvendelse af data fra vores TMS (Transport Management System).

Du bistår forretningen i kontinuerlige optimeringer og hurtig identifikation af udfordringer som har økonomisk indflydelse på operationen. Du fungerer som Business Partner for forretningen, og indgår som en naturlig sparringspartner for den løbende udvikling og afvikling af operationen.

Stærk i databehandling og store datamængder
Der kan være forskellige indgange til stillingen, men du har en økonomisk eller matematisk uddannelse på bachelor niveau eller højere som fx HA, HD, Cand. Merc. eller lignende. Uddannelsen er ikke afgørende, mens data- og talforståelse er vigtigere. Har du erfaring fra speditionsbranchen er det et stort plus.

Du er stærk i udtræk og behandling af store datamængder og kan se sammenhængene og skabe struktur i data. Du kan anvende dine ”findings” til at beskrive og optimere processer på en forståelig og overskuelig måde.

Du er stærk i Excel og har du erfaring med SAP R3 og SAP BI er det en fordel. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Som person har du et godt humør, besidder humor og har en positiv tilgang til både opgaver og kollegaer. Du har gode tværgående samarbejdsevner og arbejder gerne på tværs af divisioner såvel som titler for at holdet når i mål. DB Schenker er en levende organisation i stadig forandring, så det er vigtigt at du er åben og omstillingsparat. Du er en selvstændig og selvdrevet person, og evner selv at søge relevante oplysninger og data samt derfra drage dine konklusioner.

Bliv en del af et godt team
Hos DB Schenker står vi aldrig stille, og det kommer du heller ikke til at gøre. Som Business Controller får du en interessant stilling med stor mulighed for at påvirke organisationens og egen succes. Du kommer til at indgå i et kompetent team af regnskabsfolk og controllere, hvor stemningen er god og arbejdsmoralen høj.

Du får gode arbejdsforhold med bl.a. helbredssikring, kritisk sygdomsforsikring, frokost- og massageordning som en del af pakken hos os.

Har du spørgsmål til stillingen?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til, at kontakt Finance Manager Søren Pedersen på 3686 9561.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere