21.01.2021  |  Lager & distribution

DSV bygger nyt integreret logistikcenter i Stockholm

Ved udgangen af 2021 vil DSV’s nye logistikcenter nord for Stockholm være klar til brug. Det ligger tæt på både lufthavn, jernbane og motorvej og åbner dermed op for en række nye servicemuligheder.

For at aflaste virksomhedens logistikcenter syd for Stockholm, bygger DSV nu endnu et nord for byen.

”Med den nye beliggenhed, kan varer til lokale kunder blive sendt mellem det nordlige og sydlige center og derfra blive distribueret ud. På den måde vil vi i høj grad undgå de værste myldretidsproblemer, hvilket vil gøre os i stand til at forbedre os i forhold til både afhentnings- og leveringstider”, siger Magnus Malmqvist, Managing Director, DSV Road AB, Sverige, i en pressemeddelelse.

Efterspørgslen på avanceret lagerløsninger er drevet af stigningen i e-handlen.

Læs også: Gigantisk robotlager skal bygges på rekordtid

”Med det nye center kan vi tilbyde automatiseret opbevaring sammen med reoler med smalle gange, hvilket betyder en mere effektiv og konkurrencedygtig anvendelse af den generelle lagerplads. Kapaciteten er næsten to gange større end på et almindeligt lager”, siger Ian Swinhow, Managing Director, DSV Solutions AB, Sverige.

DSV er overbevist om, at med det nye strategisk placeret logistikcenter, vil virksomheden kunne tiltrække flere nye kunder, der leder efter avanceret lagerløsninger.

Lageret vil blive omkring 68.000 kvadratmeter stort og byggeriet vil gå i gang i februar måned.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere