03.02.2021  |  Lager & distribution

I Berlin står Dachser for vaccinationslogistikken

Logistikudbyder får til opgave at opbevare kølekasser med vaccine og distribuere dem til vaccinationscentre, hospitalsapoteker og mobile vaccinationshold.

Vaccinationerne mod COVID-19 er begyndt i Tyskland, og Berlins byråd har bedt Dachser stå for logistikken omkring vaccinerne i den tyske hovedstad.

Dachser har påtaget sig opgaven på vegne af Berlins byråd og vil håndtere vaccinerne, når de er blevet leveret til det centrale vaccinelager.

"Siden juli sidste år har vi arbejdet tæt sammen med Berlins bystyre om at opbevare personlige værnemidler og hurtigtests for coronavirus og distribuere dem til sundhedsfaciliteter i byen," fortæller Olaf Schmidt, General Manager for Dachsers logistikcenter Berlin-Brandenburg i Schönefeld, i en pressemeddelelse.

Læs også: 200 specialkøretøjer skal distribuere Moderna-vaccine i EU

Han tilføjer: "Vi er glade for at kunne stille vores logistikekspertise til rådighed som støtte til denne forsyningskæde, der er så vigtig for samfundet."

Virksomheden vil også gennemføre daglige kvalitetssikrede leverancer til nogle af eller alle Berlins seks vaccinationscentre, 11 hospitalsapoteker og op til 60 mobile vaccinationshold. Det nødvendige vaccineudstyr vil blive leveret fra et lager, der drives af Dachser.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere