Tyskland

Lager & distribution

DHL tester postrobot i Tyskland

Over de næste seks uger vil Deutsche Post DHL teste en automatisk postrobot, der i gåtempo skal følge efter postbudene i en lille tysk by og på den måde lette dem for den fysiske vægt af breve og pakker.

Branchenyt

Jeff Bezos optaget i logistikkens Hall of Fame

Med sine innovative idéer og revolution inden for e-handel og logistik bliver Amazons grundlægger Jeff Bezos til november optaget i logistikkens Hall of Fame, der hylder transport- og logistikbranchens største navne.

Lager & distribution

Forlydender om muligt samarbejde mellem DHL og AmazonFresh

Ifølge flere kilder er DHL og Amazon tæt på at indgå et samarbejde om tjenesten AmazonFresh, der skal levere mad til de tyske borgere.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Stor tysk satsning på godstog til Kina

Tyskland tror på den jernbanerute, der sidste år fragtede over 40.000 containere den halve klode rundt. Målet for 2020 er at fragte over 100.000 containere mellem Europa og Kina.

Strategi & ledelse

Indspark: Modulvogntog er gode for Danmark

Lager & distribution

Plukkevognen følger selv med rundt på lageret

To automatiske pakkevogne har gennem et par måneder fulgt med rundt på et af DHL’s lagre i Tyskland, når medarbejderne har plukket ordre, for dermed at tage størstedelen af slæbet.

Branchenyt

Deutsche Bahn leverer godt halvårsregnskab

Vækst i omsætning, resultat, antal passagerer og sendinger har medført, at den globale transportkoncern Deutsche Bahn for nylig kunne annoncere positive tal for første halvårsregnskab af 2017.

Lager & distribution

Nyt DHL-kompetencecenter skal booste tysk-asiatiske aktiviteter

Jernbanefragten mellem Tyskland og Asien er fortsat i vækst. Med nyt kompetencecenter i Stuttgart vil DHL sikre en endnu mere effektiv og kundevenlig transport.

Branchenyt

Tysk-svensk samarbejde om elektriske veje

Regeringerne i Tyskland og Sverige har indgået et partnerskab om innovation og samarbejde for en bæredygtig fremtid. Mobilitet og smart industri er blandt punkterne i aftalen.

Lager & distribution

Amazon-lagerarbejdere varsler strejke i Tyskland

Medarbejdere på Amazons lagre i Tyskland truer nu med strejke på opfordring af fagforeningen Verdi. Det skyldes uenigheder om lønninger og ansættelsesforhold.

Branchenyt

Dansk palleplukker får tysk ejer

Det hurtigt voksende firma Qubiqa, som har oplevet stor succes med maskinen Layer Picker, er blevet opkøbt af den tyske teknologikoncern Körber.

Lager & distribution

Arla åbner terminal til det tyske marked

Med en ny vareterminal i nærheden af Hamborg vil Arla forsyne det nord- og østtyske marked med mejeriprodukter.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere