11.01.2021  |  Lager & distribution

Nu går distributionen af coronavaccinerne i gang

De første vacciner blev leveret til Israel i midten af december. Siden da har DHL’s 9.000 eksperter haft travlt med det store arbejde, det er at distribuere vaccinen til over 220 lande og territorier.

DHL’s første levering af COVID-19-vacciner blev til Israel. Premierminister Benjamin Netanyahu stod klar i Ben-Gurion Lufthavn den 10. december til at modtage landets første doser.

”Efter adskillige måneders forberedelse, er vi glade for at vores opgave med distributionen af vacciner nu er gået i gang og at vi kan bidrage med både ekspertise og kapaciteter til at sikre at vaccinen bliver globalt tilgængelig”, siger Travis Cobb, leder af Global Network Operations and Aviation hos DHL Express.

Læs også: Corona-vaccines forsyningskæde oplagt mål for hackerangreb

Logistikvirksomheden har ansat mere end 9.000 eksperter med forbindelse til sundhedsindustrien til at sikre, at alt foregår gnidningsfrit. Det gælder både apotekere, laboranter, og lagerarbejdere. Det skriver DHL i en pressemeddelelse.

Derudover er virksomheden også blevet hyret til at stå for alt logistik omkring vaccinationen af befolkningen den tyske delstat Niedersachsen. Der skal DHL opbevare 2.2 millioner vaccinedoser, samt 350 paller med vaccinationsudstyr. DHL vil samtidig stå for transporten af doserne til hospitaler og lægepraksiser på tværs af delstaten.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere