Prisuddeling

Strategi & ledelse

Dansk robotvirksomhed udnævnt som verdens modigste

I en international kåring ved det prestigefulde BOLD AWARDS vandt Blue Ocean Robotics i kategorien robotvirksomheder. Baggrunden er, at den danske robotvirksomhed udvikler sine servicerobotter i samspil med brugerne, så teknologien tager afsæt i deres hverdag på arbejdspladsen.

Branchenyt

Grønt transportkoncept modtager endnu en pris

Schmitz Cargobulls transportkoncept EcoDuo vinder endnu en pris, denne gang på European Tranport Award for Sustainability i München. Køretøjskombinationen belønnes for både at være grøn og økonomisk ansvarlig.

Innovation

Et pallestativ vandt Årets Supply Chain Startup Pris

Danske SpaceInvader løb med den nystiftede pris som bedste supply chain startup på Den Danske Supply Chain Konference den 19. juni. Det skete med et fysisk produkt i konkurrence med tre stærke digitale løsninger.

Strategi & ledelse

CSR-pris til Logistikkompagniet

Cabi uddelte i går en jubilæumsudgave af sin CSR People Price, og her var der hæder til Logistikkompagniet og stifter Carsten Moberg for sit fokus på socialt ansvar og arbejde med at ansætte folk fra kanten af arbejdsmarkedet.

Branchenyt

British Gas vinder europæisk supply chain-pris

Vinderen af årets europæiske Supply Chain Excellence Awards er British Gas, som blev hædret ved en gallafest i London.

Branchenyt

Envirotainer vandt Posten Logistics Award i Sverige

Det blev firmaet Envirotainer, der 22. marts løb med den svenske Posten Logistics Award.

Indhold fra partner

Branchenyt

Bæredygtighedspris går til dansk desinfektionsrobot

Autonom desinfektionsrobot, udviklet af Blue Ocean Robotics og UVD Robots, tager prisen for årets bæredygtige sundhedsløning ved SDG Tech Awards i København, torsdag den 22. oktober.

Strategi & ledelse

Lego-COO er årets supply chain-leder

Prisen som Best Supply Chain Leader i Danmark 2019 gik til COO for Lego Group Carsten Rasmussen, da Supply Chain Leaders Forum blev afviklet på CBS i går. Specielt på det personlige plan har vinderen gjort det godt, lød det til overrækkelsen.

Strategi & ledelse

Nilfisk vinder af Den Danske Supply Chain Pris 2018

Rengøringsleverandøreren Nilfisk løb med den 24. udgave af Den Danske Supply Chain Pris, som virksomheden får for den transformation og de resultater, den har skabt indenfor supply chain-området, og for det meget bevidste design af en stærk platform for den fremtidige udvikling.

Branchenyt

Tyske priser for bæredygtig transport til bl.a. Scania og Dachser

Der var hæder til blandt andre Scania, Dachser, Daimler og DHL, da den tyske Zeitung Transport i slutningen af 2017 uddelte bæredygtighedspriser til transportindustrien.

Lager & distribution

TNT Express er årets vejleverandør

Supply chain-specialisten CEVA tildeler TNT Express prisen ‘Road Supplier of the Year Award’.

Indhold fra partner

Branchenyt

Fire nominerede til Posten Logistics Award i Sverige

Den 22. marts kåres vinderen blandt de fire nominerede til Posten Logistics Award 2012 i Stockholm.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere