13.11.2014  |  Branchenyt

British Gas vinder europæisk supply chain-pris

Vinderen af årets europæiske Supply Chain Excellence Awards er British Gas, som blev hædret ved en gallafest i London.

Vinderne af hovedprisen siden 2011:

2013: Jaguar Land Rover i samarbejde med Unipart Logistics

2012: Danone Baby Nutrition

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

2011: BASF

Sejrherrerne ved Supply Chain Excellence Awards 2014, der i år fandt sted for 18. gang, blev 5. november kåret i London.

Vinderen af hovedprisen blev British Gas. Hovedprisen, samt de mindre priser, blev uddelt ved en gallafest på Park Lane Hilton-hotellet i den britiske hovedstad, skriver supplychainstandard.com.

Læs også: Stor europæisk supply chain-pris uddelt i London

Den personlige pris gik til Richard Hunt, som er formand for London Ambulance Service, mens prisen Third Party Logistics Provider of the Year gik til logistikselskabet Kuhne+Nagel.

Supply Chain Excellence Awards bliver afholdt af Supply Chain Standard revisionsfirmaet PwC som hovedsponsor.

-KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere