21.06.2019  |  Strategi & ledelse

Nilfisk vinder af Den Danske Supply Chain Pris 2018

Rengøringsleverandøreren Nilfisk løb med den 24. udgave af Den Danske Supply Chain Pris, som virksomheden får for den transformation og de resultater, den har skabt indenfor supply chain-området, og for det meget bevidste design af en stærk platform for den fremtidige udvikling.

For 24. år i træk blev Den Danske Supply Chain Pris uddelt i onsdags, den 19. juni 2019. Prisen gik som sædvanligt til en virksomhed, som anerkendelse for at have arbejdet aktivt med supply chain og opnået resultater, der er blandt de bedste i branchen.

Læs også: Nilfisk vælger cloud-firma til at styre dets globale netværk

Den Danske Supply Chain Pris 2018 gik til Nilfisk, der er en af verdens førende producenter af professionelle rengøringsløsninger og services. Selskabet fik prisen ’for den transformation og de resultater, de har skabt indenfor supply chain området, samt for det meget bevidste design af en stærk platform for den fremtidige udvikling og transformation af Nilfisk’, som det hedder i betænkningen.

Dommerkomitéen har blandt andet lagt vægt på:

  • Der er en stærk sammenhæng mellem Nilfisks forretnings- og supply chain-strategi
  • Eksekvering af en konsekvent og tempofyldt transformation i forlængelse af +30 virksomhedsopkøb og +20 brands
  • Etablering af struktur, centralisering og standardisering baseret på dyb faglig indsigt
  • S&OP netop startet med månedsmøder med stærk beslutningskraft og CEO-deltagelse
  • Et ærligt, ydmygt og stærkt lederteam.

”Jeg er utrolig stolt af, at vi hos Nilfisk har vundet Dansk Supply Chain Pris 2018. Vi har et fantastisk team i Global Operations i Nilfisk, som arbejder benhårdt på at forbedre strukturer, processer og systemer.  Siden 2015 har vi forbedret vores operative setup markant, og teamet har eksekveret med succes, hvilket har været en væsentlig drivkraft for Nilfisks transformation. Det er i den grad teamets fortjeneste, at vi har fået denne pris”, sagde EVP for Nilfisk Global Operations, Jesper Terndrup Madsen, ved overrækkelsen.

Læs også: Ambu A/S vinder Den Danske Supply Chain Pris 2016

Det er effektivitet.dk, som står bag Supply Chain Prisen, der blev uddelt på den årlige danske Supply Chain Konference i Fredericia. De sidste fem års vindere af Den Danske Supply Chain Pris er: 2017: Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S (BWSC), 2016: AMBU, 2015: Widex, 2014: Danfoss og 2013: GN Resound.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere