18.07.2018  |  IT

Nilfisk vælger cloud-firma til at styre dets globale netværk

GTT Communications, der er en førende, global cloudnetværksleverandør, skal hjælpe danske Nilfisk med at administrere dets globale netværk og implementere en SD-WAN-tjeneste.

Nilfisk, der er global leverandør af professionelle rengøringsløsninger, har valgt den amerikanske cloud-virksomhed GTT Communications til at styre dets globale netværk og implementere en SD-WAN-tjeneste. 

Det sker i takt med, at Nilfisk bygger firmaets fremtid i skyen.

Læs også: Ny digital platform løfter Wavins leverandør - og kunderelationer 

”Vi flytter et stigende antal af vores applikationer op i skyen og implementerer i højere grad IoT. Derfor har vi behov for en agil kommunikationsplatform til vores behov inden for cloud og legacy infrastruktur”, fortæller Steen Andersen, head of CIO for Office og Core IT i Nilfisk i en pressemeddelelse. 

120 sites
GTT vil fremover distribuere sin SD-WAN-tjeneste (softwaredefinerede netværk) på tværs af de 120 sites, som Nilfisk har på globalt plan.

SD-WAN-tjenesten styrer intelligent trafik ved aktivt at dirigere den til de mest effektive netværksruter til og fra applikationer, der ligger i skyen eller datacentret.

Den dynamiske netværksfunktion skal bidrage til en flydende, effektiv kommunikation, der skaber mulighed for innovation og forbedret kundeoplevelse hos Nilfisk.

"Vi hjælper vores kunder med at forbinde folk på tværs af deres organisationer, rundt om i verden og til alle applikationer i skyen", fortæller Rick Calder, president og ceo i GTT.

- JJK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere