Transformation

Branchenyt

Årets første RELEX Live konference bliver i København

RELEX Solutions inviterer alle som arbejder i detailbranchen til at komme til den årlige RELEX Live konference

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Explore with JDA strategy to evaluate your Supply Chain in digital innovation era

Fred Baumann, GVP, JDA Software, in the "Inteligent CIO" explains key strategies to consider when taking steps to increase supply chain readiness in the manufacturing industry as companies prepare for digital innovation.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Nilfisk vinder af Den Danske Supply Chain Pris 2018

Rengøringsleverandøreren Nilfisk løb med den 24. udgave af Den Danske Supply Chain Pris, som virksomheden får for den transformation og de resultater, den har skabt indenfor supply chain-området, og for det meget bevidste design af en stærk platform for den fremtidige udvikling.

Strategi & ledelse

Betal din skat med glæde – og øg din profit på såvel den korte som den lange bane

Nye globale skatteregler er sammen med ændrede strukturer for told, moms og afgifter med til at skabe helt nye supply chain strukturer. Det ændrer forretningsmodellen, og måden vi definerer forretningsprocesser og ERP systemerne. Læs her, hvad der ændres.

Indhold fra partner

Branchenyt

Grundfos på digital omstillingsrejse

Pumpegiganten Grundfos har startet sin omstilling i retning af den digitale tidsalder - nu skal virksomheden gøre brug af big data og IoT i sin produktudvikling.

IT

Kosan Crisplant bygger global forretning med effektiv udnyttelse af it

Kosan Crisplant har taget rejsen fra lokal producent til global aktør med stor succes. En af årsagerne til, at virksomheden i dag kan drive en succesfuld, lean forretning med kunder i 130 lande er målrettet udnyttelse af it.

Branchenyt

Tid til ’Living Retail’

Hvordan følger vi med når forandring er den eneste konstant?

Indhold fra partner

Planlægning

Case: Kundecase Derome - Et svensk byggemarked

At sikre en succesfuld implementering og forandringsproces under hastig vækst

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

En transformation i den tunge ende

PostNord har gang i en omstilling på et andet niveau end de fleste. Hele forretningen skal faktisk transformeres, forklarede topchefen i Danmark, Peter Kjær Jensen, på gårsdagens SupplyTech Summit. Specielt de digitale udfordringer og muligheder er i fokus.

Strategi & ledelse

Blog: Lederens digitale transformation handler om mennesker

Den transformation mange virksomheder står overfor handler mere end nogensinde om mennesker – og ledelse af mennesker. Ikke så meget i en digital verden, men i en omstillingsverden.

Indhold fra partner

Lager & distribution

PostNord går i laboratoriet

PostNord har etableret et kompetencecenter for logistik, der skal drive innovation og implementere nye produkt- og serviceudviklingstiltag. Målet er at hjælpe kunderne med teknologi og koncepter, der forbedrer kundeoplevelsen uden, at omkostningerne løber løbsk.

Strategi & ledelse

Forbrugerfokus bygger helt nye værdikæder

Det er ikke lang tid siden, vi gik fra industrisamfund til videns- og it-samfund, men vi er allerede på vej videre til den næste epoke, som vi ifølge Jeff D. Tew kan kalde ”consumer age of man”. Det medfører, at eksisterende kæder skal rives ned og bygges op på ny fra grunden af.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere