26.03.2013  |  Branchenyt

Envirotainer vandt Posten Logistics Award i Sverige

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det blev firmaet Envirotainer, der 22. marts løb med den svenske Posten Logistics Award.

Det blev den globale logistikløsning for temperaturfølsomme lægemidler såsom vaccine, insulin og blodplasma fra firmaet Envirotainer, der vandt det svenske Postens logistikpris.

Læs også: Fire nominerede til Posten Logistics Award i Sverige

Kernen i Envirotainer er den egenudviklede container, der kan holde en forudbestemt temperatur. Virksomheden hjælper således firmaer inden for lægemiddels- og sundhedsindustrien med at transportere deres produkter på sikker vis.

Derfor gik prisen til Envirotainer
Prisjuryen begrundede valget af Envirotainer med, at firmaet er et hurtigtvoksende entreprenørforetagende, der med innovativ teknologiudvikling, smarte tillægstjenester og et miljø- og ressourcetænkende kraftfelt har forbedret og effektiviseret logistikken i sin niche – temperaturkontrollede flytransporter for lægemidler.  

”Jeg føler mig overordentlig stolt over, hvad vi som virksomhed har gjort for at opnå denne pris. Ikke mindst fordi vi ikke er kendte i Sverige, men vi har hovedparten af vores ansatte her, og det her er en hædersbevisning for dem”, sagde Gustaf Ljunggren, CEO i Envirotainer, ved prisoverrækkelsen.

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere