12.09.2019  |  Strategi & ledelse

Lego-COO er årets supply chain-leder

Prisen som Best Supply Chain Leader i Danmark 2019 gik til COO for Lego Group Carsten Rasmussen, da Supply Chain Leaders Forum blev afviklet på CBS i går. Specielt på det personlige plan har vinderen gjort det godt, lød det til overrækkelsen.

Ovnhallen på CBS udgjorde endnu engang rammen, da Supply Chain Leaders Forum løb af stablen i går, onsdag d. 11. september. Temaet for 2019 udgaven var bæredygtighed, med indlæg på området fra bl.a. Chr. Hansen, Dansk Retursystem og Vestas.

Eftermiddagens mest imødesete programpunkt var dog uddelingen af den prestigefyldte Best Supply Chain Leader-pris, der sidste år gik til COO Jean Marc Lechene fra Vestas, mens SVP Susanne Hundsbæk-Pedersen fra Novo Nordisk tog sig af den første udgave af prisen i 2017.

Læs også: Videnskab hjælper Maersk og Arla på klimafronten

Årets vinder blev COO for Lego Group, Carsten Rasmussen, der ifølge CEO for Syncronic, Lars Kissow, der præsenterede prisen, har udmærket sig ikke mindst på det personlige plan. To af kriterierne for bedømmelsen af de nominerede, der startede som et felt på 160 kandidater, handler således om personligt ansvar og personlig synlighed.

”Den gode leder når vidt omkring i organisationen, og det har Carsten Rasmussen gjort fra sin position i Lego, hvor han har formået at gøre overvejelser om forsyningskæden til et centralt parameter for adskillige dele af koncernen”, sagde Lars Kissow.

Udover de personlige præstationer lagde bedømmelsen også vægt på virksomhedens generelle succes og vurderinger fra de nomineredes kolleger i branchen, rekrutteringsfolk, professorer, konsulenter og leverandører, forklarede Mariëlle Wester fra Inspired-Search, der stod for udvælgelsesprocessen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere