07.09.2018  |  Branchenyt

Prisen ”Best Supply Chain Leader” går i år til Vestas-leder

COO Jean Marc Lechene fra Vestas vinder bedste supply chain-leder 2018, efter prisen for kun anden gang i Danmark blev uddelt på CBS i onsdags.

Konferencen Supply Chain Leaders Forum (SCLF) løb af stablen onsdag d. 5. september på Copenhagen Business School (CBS) i København. Her overrakte sidste års vinder, Susanne Hundsbæk-Pedersen fra Novo Nordisk, prisen til COO Jean Marc Lechene fra Vestas.

Læs også: Novo-chef får første udgave af pris til bedste supply chain-leder

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Argumentationen for vinderen af bedste supply chain-leder i Danmark var, at Jean Marc Lechene var den højeste placerede i tre ud af de fire kriterier til evaluering af bedste supply chain-leder i Danmark 2018. Dette omfattede kriteriet "peer voting", som er vurderinger fra kollegaer og branchefolk.

”At have et godt selskabs økonomiske præstationer er én ting, men at blive anerkendt af sine kollegaer i branchen som en stor leder, er det, der gør Jean Marc til en retfærdig vinder af årets pris,” sagde medlem af dommerkomitéen Henrik Knak.

Vestas-lederens rolle
Jean Marc Lechene er i sin rolle som Chief Operating Officer leder af en kompleks og global operation hos Vestas med over 12.000 medarbejdere, seks milliarder i udgifter og 22 fabrikker på tværs af hele verdenen.

Han står for alle funktionelle områder i en forsyningskæde, men hans involvering er ikke begrænset til forsyningskæden alene. Han og hans team arbejder tæt sammen med både den kommercielle side af virksomheden, med leverandører og forvalter store, komplekse projekter med sine kunder.

Læs også: Nyt samarbejde vil spare vindindustrien for millioner af kroner

Udover prisen til årets supply chain leder blev tre andre priser uddelt på dagen. SCLF nominerer og uddeler nemlig også priser til de bedste CBS- og DTU-studerende. Priserne belønner vinderne med mellem 10-15.000 kr.

- SN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere