12.09.2017  |  Branchenyt

Novo-chef får første udgave af pris til bedste supply chain-leder

Susanne Hundsbæk-Pedersen fra Novo Nordisk løb med prisen som Best Supply Chain Executive 2017, da den sjette udgave af Supply Chain Leaders Forum blev afholdt i onsdags.

Med fokus på ’Digital Supply Chain 4.0’ løb den sjette udgave af Supply Chain Leaders Forum (SCLF) af stablen onsdag d. 6. september på CBS. Udover inviterede talere, der adresserede emner som machine learning og cloud-teknologi, penge i logistikken, Smart Factories og digitale forretningsmodeller, så anerkendte dette års konference også lederskab og akademisk udmærkelse i supply chain-branchen ved at uddele en nystiftet pris til den bedste supply chain-leder i Danmark.

Læs også: De digitale ledere performer bedst

Prisen Best Supply Chain Executive in Denmark 2017, der sponsoreret af Syncronic, gik til Susanne Hundsbæk-Pedersen, der er senior vice president for Devices & Supply Chain Management i Novo Nordisk A/S.

”Susanne Hundsbæk-Pedersen scorede højst på tværs af de fire kriterier for supply chain-ledere i Danmark i 2017, og hendes bedste score var i kategorien ’Peer voting’. Det fortæller om det gode stykke arbejde hun gør hos Novo Nordisk, og som er blevet anerkendt i industrien. Susanne styrer en kompleks forsyningskæde hos Novo og hun udviser et utrætteligt fokus på at nedbryde interne funktionssiloer med det formål at skabe en integreret forsyningskæde”, sagde CEO for Syncronic, Lars Kissow, i forbindelse med overrækkelsen.

”Hendes ansvar breder sig over alle elementer i SCOR-modellen, og hun forstår som ingen andre vigtigheden af de individuelle teammedlemmer, der skal gøre hele forsyningskæden succesfuld. Hendes management-ansvar er globalt og hun leder et team på over 2.000 fuldtidsansatte”, fortsatte han.

Susanne Hundsbæk-Pedersen udvalgt fra et felt på 25 chefer i supply chain-sektoren i Danmark, som arrangørerne af SCLF havde identificeret, og med prisen fulgte dels en company award til en værdi af mere end en kvart million kroner, og et værk af kunstneren Åse Højer.

Læs også: Lagerstyring 4.0 er på vej til et lager i din nærhed

Supply Chain Leaders Forum 2017 blev arrangeret af CBS (HD-SCM) og AAASCM i tæt samarbejde med DTU og IDA Operations Management. Supply Chain Media og den hollandske researchvirksomhed Inspired-Search, der er specialiseret i supply chain-branchen, var desuden med til at udpege kandidatfeltet til lederprisen, som Susanne Hundsbæk-Pedersen altså vandt.

-AK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere