Pris

Innovation

Combilifts palleløfter vinder prestigefyldt pris

Combilift er dette års vinder af den internationale IFOY Awards i ’Warehouse Truck Lowlifter’-kategorien. Prisen går specifikt til virksomhedens innovative Combi-CS palleløfter med kontravægt.

Branchenyt

Tesla sætter pris på sin Semi

Prislappen på en Tesla Semi lander et sted mellem 150.000 og 200.000 dollars afhængig af model, hvilket gør den ’overraskende konkurrencedygtig’ med de konventionelle lastbiler, siger analytikere. DHL har bestilt 10 styk.

Branchenyt

Novo-chef får første udgave af pris til bedste supply chain-leder

Susanne Hundsbæk-Pedersen fra Novo Nordisk løb med prisen som Best Supply Chain Executive 2017, da den sjette udgave af Supply Chain Leaders Forum blev afholdt i onsdags.

Branchenyt

Abax får tildelt ’Excellent Solution’-pris i Kina

Der var brede smil hos Abax-delegationen, da den modtog 'Excellent Solution'-prisen for sin teknologiske kørebog Triplog ved ITS Asia Intertraffic China.

Lager & distribution

Klassens grundige dreng

Den norske logistikvirksomhed ColliCare er på vej ind på det danske marked og vil gøre sig gældende ved at tilbyde den bredeste og smarteste løsning – selvom den ikke nødvendigvis er den billigste på enkelte standardtjenester.

Branchenyt

Dyr Storebæltsbro bremser virksomheders vækst

Det er dyrt at sende en lastbil over Storebæltsbroen og det kan adskillige danske virksomheder mærke i det daglige. Specielt i transportbranchen er ønsket om lavere takster udtalt.

Innovation

Blue Ocean Robotics' servicerobotter kåres som Europas bedste

Blue Ocean Robotics er kåret som Europamester i udvikling og kommercialisering af servicerobotter til professionel anvendelse. Frost & Sullivan står bag kåringen, og hædrer virksomhedens arbejde med UVD Robots - en løsning, der er særlig nyttig på hospitaler.

Branchenyt

Årets bæredygtige lastbil er stadig italiensk

Iveco vandt Sustainable Truck of the Year for andet år i træk, da kåringen fandt sted på forrige uges Ecomondo-messe i Italien. På biometan kan vindervarevognen reducere CO2-emissionerne med 95 procent.

Branchenyt

Virksomhed modtager pris for global transparens

En ambitiøs plan, en vedholdende indsats gennem seks år og en solid projektgennemførelse med flotte resultater giver Ambu Den Danske Supply Chain Management Pris 2016

Branchenyt

Logistikkompagniet vinder CSR People Prize

En særlig indsats for at skabe jobs til flygtninge er blandt andet årsagen til, at årets CSR People Prize for mindre virksomheder er gået til Logistikkompagniet.

Branchenyt

Pallestabler fra Still modtager designpris

Sills elektriske pallestabler er vinder af Red Dot-prisen ’Bedste produktdesign 2016’.

Branchenyt

Widex vinder DM i supply chain management

Høreapparatproducenten Widex har de sidste fem år med succes transformeret sin forsyningskæde. Det har resulteret i Den Danske Supply Chain Pris 2015. Fokus på kultur og menneskelige værdier har banet vejen for transformationen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere