CBS

Branchenyt

Dachser kårer bedste CBS HD-SCM projekt

Det bedste afslutningsprojekt på HD-SCM-uddannelsen på CBS blev belønnet med årets Dachser-pris.

Strategi & ledelse

CBS samler tre kontinenter til SCM-studie

Studerende fra Nordamerika og Asien mødes med deres europæiske kolleger, når de starter på CBS’s bacheloruddannelse inden for supply chain management.

Branchenyt

CBS Maritime med i national satsning på grøn skibsfart

CBS Maritime er med i et nyt partnerskab, der med mere end 100 millioner kroner i ryggen er den hidtil største nationale satsning på at udvikle grønne teknologier til den maritime sektor.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Mere talent i SCM, tak

Et dansk-tysk forskningssamarbejde skal kortlægge behovet for kompetenceudvikling inden for supply chain. Dansk forsker mener, der er et særligt behov for kompetencer, som kan udvikle forsyningskæden.

Strategi & ledelse

Hvilken værdi skaber din værdikæde for dine kunder?

Vi kalder det en ”værdikæde”, men ved vi hvilken værdi, kæden skaber for slutkunden? Nej, det gør vi langt fra, og det vil et forskningsprojekt på CBS lave om på.

Branchenyt

CBS og DB Schenker afholder SCM Summit for sjette gang

Torsdag den 6. november inviterer CBS i samarbejde med DB Schenker til SCM Summit 2014. Hovedtaleren er Jim Stock fra University of South Florida.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere