09.01.2015  |  Branchenyt

Min vej til SCM-jobbet: Christian Guldager

Indhold fra partner Hvad er dette?

Christian Guldager, managementkonsulent hos Implement, vandt i september TCS-prisen for bedste CBS HD-SCM hovedopgave på konferencen 3rd Supply Chain Leaders Forum 2014.

Hvad kan du bruge prisen til karrieremæssigt?
Som et supplement til min master i Industrial Management og min bachelor som maskiningeniør, giver min nyerhvervede HD-uddannelse mig mulighed for at deltage i supply chain-diskussioner i bredere forstand.

Jeg vandt prisen for et supply chain strategi-projekt hos Dansensor, hvor fokus primært ligger på vareflows og kommunikation på tværs af organisationen, hvilket potentielt medfører signifikant lavere lagerbinding uden at gå på bekostning med den eksisterende leveringsevne. Selve prisen kan jeg helt sikkert bruge som en indikation på, at jeg bevæger mig i den rigtige retning.

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Jesper Eichler Jacobsen

Hvilket job har du om fem år?
Det er et godt spørgsmål. Som verden ser ud lige nu, ligger der rigtig mange spændende SAP SCM-opgaver og venter. Pt. befinder jeg mig rigtig godt i kombinationen af at være specialist og stadig have de mere generelle SCM-kompetencer.

Skulle jeg en dag få lyst til nye udfordringer, vil jeg nok stræbe efter en bred SCM-rolle med ansvar, hvor både mine specialist- og generalist-erfaringer fra konsulentbranchen vil være en uundværlig ballast.

Om Christian Guldager

Uddannelse:
GDBA, CBS 2014
Msc. Industrial Management, AAU 2010

Seneste job:
MS Dynamics consultant, Tectura Denmark, 2010-11
Project manager, China Outsourcing Company, 2009

Hvad er det bedste ved at arbejde med SCM?
Det mest tilfredsstillende ved at beskæftige sig med SCM er de mange forskellige berøringsflader, jeg oplever hver dag. SCM spænder bredt, og jeg bliver hele tiden introduceret til mange forskellige fagområder, holdninger og faglige baggrunde, som jeg skal tage stilling til. Det er udfordrende, udviklende – og vigtigst af alt sjovt.

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Jesper Kjær Jensen

Hvad skal de 10.000 kroner, der følger med prisen, bruges til?
Jeg tror, at pengene skal bruges på en lille rejse til vinter for Ditte (min kæreste) og mig.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere