04.10.2016  |  Branchenyt

CBS udbyder SCM-studie på engelsk fra 2017

Fra næste år vil CBS udbyde HD Supply Chain Management på engelsk.

Fra efteråret 2017 vil Copenhagen Business School (CBS) give de studerende mulighed for at læse Supply Chain Management på engelsk.

”Der er en stor andel af medarbejdere i virksomheder i Danmark, som vi på nuværende tidspunkt ikke kan kompetenceudvikle inden for supply chain management, fordi udbuddet alene er på dansk, mens målgruppen for uddannelsen er beskæftiget i internationale miljøer”, fortæller Kim Sundtoft Hald, studieleder på HD-uddannelserne, CBS.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Et kig på fremtidens forsyningskæde

CBS vil med omlægningen til engelsk også søge at højne kvaliteten af undervisningen. Det skyldes, at det meste faglitteratur om SCM er skrevet på engelsk og derfor vil hænge godt sammen med en engelsksproget undervisning.

Læs også: DB Schenker kårer bedste SCM-speciale

”Med en engelsksproget uddannelse kan vi styrke vores studerendes muligheder for at kunne indgå i internationale samarbejder - vi har eksempelvis et samarbejde med ”City University New York Baruch College” i støbeskeen. Dette giver også mulighed for i fremtiden at sende vores studerende på udveksling”, siger Christian Tangkjær, Vice Dekan, Executive Degree Programmes CBS.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere