04.10.2016  |  Branchenyt

CBS udbyder SCM-studie på engelsk fra 2017

Fra næste år vil CBS udbyde HD Supply Chain Management på engelsk.

Fra efteråret 2017 vil Copenhagen Business School (CBS) give de studerende mulighed for at læse Supply Chain Management på engelsk.

”Der er en stor andel af medarbejdere i virksomheder i Danmark, som vi på nuværende tidspunkt ikke kan kompetenceudvikle inden for supply chain management, fordi udbuddet alene er på dansk, mens målgruppen for uddannelsen er beskæftiget i internationale miljøer”, fortæller Kim Sundtoft Hald, studieleder på HD-uddannelserne, CBS.

Læs også: Et kig på fremtidens forsyningskæde

CBS vil med omlægningen til engelsk også søge at højne kvaliteten af undervisningen. Det skyldes, at det meste faglitteratur om SCM er skrevet på engelsk og derfor vil hænge godt sammen med en engelsksproget undervisning.

Læs også: DB Schenker kårer bedste SCM-speciale

”Med en engelsksproget uddannelse kan vi styrke vores studerendes muligheder for at kunne indgå i internationale samarbejder - vi har eksempelvis et samarbejde med ”City University New York Baruch College” i støbeskeen. Dette giver også mulighed for i fremtiden at sende vores studerende på udveksling”, siger Christian Tangkjær, Vice Dekan, Executive Degree Programmes CBS.

-CHM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere